Begeleider voor het Flexteam

Organisatie:
De Zijlen
Locatie:
Groningen
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
0-28

Solliciteren kan tot en met

Wat ga je doen?  
Je begeleidt en zorgt voor onze cliënten met een verstandelijke beperking. Dat doe je op meerdere van onze woonlocaties, verspreid over de hele provincie Groningen. Zo divers als deze locaties zijn, zijn ook onze cliënten. En als geen ander weet jij dat de werkzaamheden afhankelijk zijn van de cliënten die jij begeleidt. Van warme zorg tot begeleiding van gedrag: we zoeken graag met jou de werkplekken die het beste bij je passen.  


Waarom bij ons?  
Als begeleider voor het flexteam werk je afwisselend op een aantal woonlocaties in de provincie. Als je voorkeur hebt voor een bepaalde regio, aantal locaties of doelgroepen, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. De Zijlen hecht grote waarde aan goed werkgeverschap. Je hebt een eigen leidinggevende die beschikbaar is voor jouw welzijn en ontwikkeling. Samen met je leidinggevende bekijk je hoe je je kennis onderhoudt en uitbouwt bijvoorbeeld door het volgen van trainingen. En wil je eens verder kijken binnen De Zijlen? Dan kan dat ook. Lekker afwisselend en flexibel! 


Wat bieden we?  

  • Een vast contract voor 0-28 uur per week. In overleg is er veel mogelijk. 
  • Bruto maandsalaris tussen €2.448,- en €3.427,- op basis van 36 uur per week (FWG 35 cao Gehandicaptenzorg). 
    Werk je op onze MVG-locatie, dan bieden wij FWG 40 tussen de €2.727,- en €3.678,-
  • Vier weken vakantie en ruim 1,5 week balansverlof dat je bijvoorbeeld om kunt zetten in extra vrije uren of geld. 
  • Een vergoeding voor je reiskosten.
  • Jaarlijks belastingvoordeel op aanschaf van een sportabonnement, fiets, laptop, telefoon en nog meer. 
  • Pensioenregeling via PFZW en verder kun je rekenen op vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag. 
  • Interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 
  • Aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work op onder andere mode, ontspanning en sport. 


Wat vragen we?  

Je bent de zorgprofessional die samen met de teams op onze woonlocaties de kwaliteit van zorg voor onze cliënten hoog houdt. Je bent nieuwsgierig en goed in het leggen van contact in welke vorm dan ook. Cliënten kunnen op jou bouwen en vertrouwen. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel: 

  • Een relevant diploma in de zorg op minimaal mbo-3, zoals maatschappelijke zorg, sociaal agogisch, verzorgende IG, verpleegkundige en SPW. 
  • Relevante werkervaring. 
  • Onregelmatig werken is voor jou geen enkel probleem. 

Bij indiensttreding is een positieve ‘verklaring omtrent gedrag’ (VOG) vereist.

 
Enthousiast geworden? 
Leuk! Dan ontvangen we graag je cv en korte motivatie via de sollicitatiebutton. Zodra je sollicitatie binnen is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Eerst meer weten?  
Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met één van de collega’s van de afdeling Werving & Mobiliteit: Maya (06-53911500) of Tina (06-13178670) 

Heb je niet de juiste opleiding, maar wil je wel graag bij De Zijlen werken?
Kijk dan eens bij Werken en Leren om te zien wat we bieden aan opleidingstrajecten.  

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben in de procedure.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen