Begeleider | Perzikstraat Assen

Organisatie:
Vanboeijen
Locatie:
Assen
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
uren in overleg

Solliciteren kan tot en met

Ben jij een warme en betrokken begeleider die energie krijgt van het werken met jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking? Wil jij iedere dag het verschil maken en samen bouwen aan een fijne woonomgeving waar bewoners zich echt thuis voelen? Dan is deze vacature bij Vanboeijen écht iets voor jou!

Over de locatie

Op onze gezellige locatie aan de Perzikstraat wonen jongvolwassenen in hun eigen appartement. Als begeleider bied je ondersteuning op maat: van hulp bij de dagelijkse verzorging (ADL) tot begeleiding tijdens contactmomenten. Naast de privéappartementen zijn er twee sfeervolle algemene huiskamers waar bewoners samen kunnen komen.
Onze begeleiding is gericht op een zo zelfstandig mogelijk leven voor de bewoners. We helpen hen niet alleen met wonen, maar ondersteunen ook bij het invullen van hun dagprogramma en vrije tijd. Hierbij werken we intensief samen met verwanten en vrijwilligers. Als begeleider draag jij bij aan het welzijn en de ontwikkeling van de bewoners, zodat zij kunnen werken aan een goede toekomst.

Over de functie: Wat ga je doen?

Als begeleider maak jij, samen met je collega's, het verschil in het dagelijks leven van de bewoners. Je bent aanwezig in mooie momenten, maar ook wanneer er uitdagingen zijn. Je blijft altijd kijken naar de mogelijkheden van de bewoners en handelt waar nodig dicht bij, terwijl je hen op andere momenten juist ruimte geeft. Jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Dit doe je niet alleen, maar samen met de bewoners, hun verwanten en je collega's. Bij Vanboeijen werken we in een krachtig team!

Over jou: onze nieuwe collega

Wij zoeken een begeleider die flexibel is en goed kan schakelen tussen verschillende hulpvragen. Je kunt luisteren zonder oordeel, bent in staat om signalen op te vangen en neemt mensen serieus. Daarnaast ben je initiatiefrijk, sta je stevig in je schoenen en beschik je over een gezonde dosis humor. Je bent in staat om zowel feedback te geven als te ontvangen. Ontwikkeling staat bij ons centraal, en wij hopen dat jij het leuk vindt om te blijven leren en jezelf verder te ontwikkelen.
In deze functie draai je ook slaapdiensten en werk je volgens een variabel dienstenpatroon. Wij werken met de Vanboeijen-manier, gebaseerd op de uitgangspunten van Triple C, de domeinen van Schalock en Driehoekskunde. Als nieuwe medewerker kun je deelnemen aan de geplande scholingen om jezelf hierin verder te bekwamen.

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt meteen een vast contract binnen onze organisatie.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO-Gehandicaptenzorg van maximaal € 3360,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35). Daarnaast ontvang je in mei je vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskostenregeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer.
Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of Whatsappen naar: Helga Kohl (06 29 48 78 04) | Ella Klaassen (06 13 74 63 29) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de senior van de locatie, Saskia Holst-Langen. Tel 06 57 27 70 03

Als onderdeel van de procedure vragen wij je minimaal één a twee diensten mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.


 

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen