Begeleider - Mooiland Evenaar, Doorwerth

Locatie:
Doorwerth
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
26 - 31 uren

Solliciteren kan tot en met

24 - 28 uur | FWG 35 minimaal € 2393,- en maximaal € 3360,- | jaar contract, met uitzicht op een vast contract

Ga jij de uitdaging aan om als begeleider onze bewoners te ondersteunen in hun dagelijks leven? Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
In de bosrijke omgeving van Doorwerth ligt de locatie Mooiland. Op de groep Evenaar wonen 9 mensen, tussen de 45 en 90 jaar met een verstandelijke beperking (VB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en lichamelijke zorgvragen. We hechten veel waarde aan een zinvolle dag invulling en bieden daarom dagbesteding op ons eigen terrein.

Dit zijn wij

  • Een betrouwbaar team van ongeveer 15 collega’s, tussen de 20 en 65 jaar
  • We werken met de methode Triple C
  • De bewoner staat bij ons op plek één
  • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • Een zelf organiserend team

Dit ben jij
Een enthousiaste teamplayer, die pro actief te werk gaat en humor met zich meebrengt. Je staat open voor ontwikkeling van jezelf en het team.
Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn of de ambitie deze te behalen. Verder heb je ervaring en/of interesse in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en lichamelijke zorgvragen. Dubbele problematiek vraagt om dubbele expertise. Naast kennis en kunde op gedragsmatig vlak, zijn ook verzorgende en verpleegkundige vaardigheden van belang. Wij helpen jou graag hierin te groeien!

Je bent bereid dag- en avond-, en weekenddiensten te draaien.

​​​​​​​Philadelphia biedt jou

  • Een brutosalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2393,- en maximaal 3360,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag, en natuurlijk ontvang je vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele (verpleegtechnische)opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Een jaar contract. Bij gebleken geschiktheid zetten wij dit graag om naar een contract voor onbepaalde tijd.

Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden..

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk zondag 6 oktober.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Selle van der Woude, manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 11 04 35 35 of mail naar selle.vanderwoude@philadelphia.nl. Hij staat je graag te woord!

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus. Acquisitie door zzp’ers wordt niet op prijs gesteld.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen