P&O adviseur, Centraal Bureau

Organisatie:
Esdégé-Reigersdaal
Locatie:
Heerhugowaard
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
25-32 uur

Ben jij een enthousiaste P&O adviseur die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en werkt nauw samen met clustermanagers van jouw regio en houdt je op dagelijkse basis bezig met P&O onderwerpen als werving & selectie, verzuim en het implementeren van personeelsbeleid . Daarnaast word je betrokken bij veranderprocessen en organisatieontwikkeling, conflicthantering en loopbaanvraagstukken.



Binnen de visie van Esdégé-Reigersdaal en de gemaakte afspraken krijg je de ruimte om je een eigen koers te varen en je persoonlijke kleur aan de functie te geven. In deze functie is het van belang dat je snel relaties op kan bouwen en kan onderhouden. Wij werken altijd vanuit onze visie, waarbij het van belang is ons werk uiteindelijk een bijdrage moet leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. In deze functie werk je met een open houding waarbij het vanzelfsprekend is dat je verantwoordelijkheid neemt en verantwoording aflegt.



Als personeelsadviseur werk je in een of meerdere regio’s samen met collega P&O adviseurs en ben je het aanspreekpunt voor ongeveer 300 medewerkers en hun clustermanagers, verdeeld over ongeveer 10 clusters. Hierbij werk je intensief samen met de P&O medewerkers die de eerstelijns vragen beantwoorden.  Het is een dynamische functie in een omgeving waarin een groot beroep op de zelfstandigheid, vertrouwen, gezond verstand en persoonlijke kwaliteiten wordt gedaan.

Het betreft een functie van 24 tot 32 uur per week.

Waar ga je werken?

Als P&O adviseur maak je onderdeel uit van het team P&O – advies. Dit team bestaat uit personeelsadviseurs, L&O adviseurs, arbo adviseurs, Casemanager verzuim, juridisch adviseur en een beleidsadviseur. Onze P&O afdeling bestaat in totaal uit 3 teams, te weten P&O – service, P&O – advies en P&O- experts. Met alle P&O teams werk je samen.

Je werkt vanuit ons Centraal Bureau in Heerhugowaard en vanuit de clusters binnen je regio.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan in een professioneel team waarin vele kansen en mogelijkheden liggen;
  • Een bruto maandsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen minimaal € 3281,- en maximaal €4806,- (FGW 55) bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform cao Gehandicaptenzorg;
  • Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 6 maanden (afhankelijk van je start datum), als vervanging gedurende een zwangerschapsverlof.
  • Reiskostentegemoetkoming;
  • En uiteraard vakantiegeld, eindejaarsuitkering, vakantiedagen en een pensioenregeling conform cao Gehandicaptenzorg;
  • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en uiteraard krijg je de benodigde ICT middelen om je werk naar behoren uit te kunnen voeren.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding HRM/Personeel & Arbeid (of vergelijkbare opleiding);
  • Je kent de weg in relevante wet- en regelgeving;
  • Je beschikt over een kritische zelfreflectie en kunt goed samenwerken in een team;
  • Je bent enthousiast, ondernemend en denkt out of the box;
  • Je bent van alle markten thuis, met name op het tactisch en operationele vlak;
  • Je levert een creatieve bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid;
  • Je beschikt over werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de gezondheidszorg;
  • Kers op de taart als je naast dit alles ook kennis hebt van het AFAS systeem.

Over ons

Esdégé-Reigersdaal is een organisatie die zorg levert aan cliënten met een (verstandelijke) beperking. De cliëntengroep is zeer gevarieerd, van licht tot zeer ernstig beperkt, in combinatie met complexe lichamelijke of psychiatrische problematiek. Esdégé-Reigersdaal werkt met de visie ‘Alle mensen zijn gelijkwaardig, elk mens is uniek’. Wij zetten ons in voor een volwaardig burgerschap van mensen met een beperking en werken vol enthousiasme mee aan de normalisatie en integratie.

Kenmerkend voor Esdégé-Reigersdaal is de platte organisatievorm, waardoor er een grote mate van autonomie is en de lijnen kort zijn.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Je kunt jouw cv en motivatie insturen via de button “Reageren”.

De kennismakingsgesprekken staan gepland voor woensdagochtend 18 september en dinsdagmiddag 24 september aanstaande.

Vragen?

Je kunt contact opnemen met Anne-Marie Ouwens, Manager P&O – service en waarnemend Manager P&O -  advies of één van de P&O adviseurs, via 0226-332000.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen