Medewerker dagbesteding - bewegingsgericht

Organisatie:
Nieuw Unicum
Locatie:
Zandvoort
Uren per week
16-16

Dag nieuwe collega!

Een betekenisvolle dag invulling ziet er voor iedereen anders uit. Als medewerker dagbesteding bied je zowel groeps- als individuele ondersteuning om ervoor te zorgen dat mensen een waardevolle dag beleven. Samen met je team maak je écht het verschil in het welzijn en de bewegingsactiviteiten van onze bewoners. Ben jij klaar voor deze uitdaging?



Wat ga je als medewerker dagbesteding bij Nieuw Unicum doen?

De bewoners van Nieuw Unicum hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan uitlopende activiteiten, hierbij is goede begeleiding essentieel. Jij richt je hierbij op beweging en bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het aanbieden van sport, spel, fitness en andere bewegingsactiviteiten.


Je bespreekt met de bewoner wat voor hem of haar belangrijk is. Samen kijk je wat er mogelijk is als passende dag- en weekinvulling. Je nodigt onze bewoners op een toegankelijke manier uit om (meer) in beweging te komen binnen ieders mogelijkheden. Ook kijk jij, samen met fysiotherapie naar een optimaal mogelijke wijze van bewegen voor de bewoners. Je plant, organiseert en begeleidt diverse activiteiten op verschillende locaties binnen Nieuw Unicum.



Jij evalueert regelmatig met bewoners en collega’s, hoe gaat het met de bewoner en is het weekprogramma nog passend. Het aanbod van activiteiten kan veranderen naarmate de vraag en behoefte vanuit onze bewoners verandert. Hier speel je een actieve rol in. Je draagt zorg voor middelen, materialen en ruimtes op het vlak van kwaliteit, hygiëne en veiligheid.



Het team

Je maakt deel uit van ons team dagbesteding, bestaande uit 27 enthousiaste medewerkers. Samen zorgen wij ervoor dat bewoners een gevarieerde en waardevolle dagbesteding ervaren, waarbij we gebruikmaken van verschillende faciliteiten en ruimtes.


Binnen Nieuw Unicum bieden we een breed scala aan mogelijkheden! Er is volop ruimte voor sport en spel, creatieve activiteiten en het gebruik van multimedia. We beschikken over een kookstudio, atelier, kas en een muziekstudio. Daarnaast werk je als medewerker dagbesteding ook in de directe woonomgeving van de bewoners, zodat we hen kunnen ondersteunen wanneer deelname aan activiteiten ‘buiten de deur’ niet mogelijk is. We kijken altijd naar wat het beste bij iemand past en wat er mogelijk is.


In het weekend organiseren wij met enige regelmaat activiteiten, wat betekent dat je flexibel inzetbaar bent op deze momenten. Ook nemen we, incidenteel, deel aan lokale evenementen, waardoor er altijd iets bijzonders te beleven valt.

Wie zoeken we

Je bent flexibel, neemt initiatief en kunt goed schakelen tussen verschillende type bewoners, hun behoefte en situaties. Je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken. Je bent communicatief sterk, geduldig en inventief. Verder beschik jij over:


  • Diploma MBO 4 Bewegingsagoog of MBO 4 Sport en bewegen;
  • Ervaring op het gebied van bewegingsactiviteiten- en persoonlijke begeleiding;
  • Je hebt creatieve eigenschappen en denkt vanuit mogelijkheden;
  • Je bent flexibel, ambitieus, innovatief en toegewijd.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

💰 Salaris max. € 3.360,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35)

💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)

📈 Cao verhogingen in 2024; 1 december (2%)

🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren

🕛 16 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe medewerker dagbesteding?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten. Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is op werkenbijnieuwunicum.nl

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen