GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist Utrecht

Organisatie:
Pluryn
Locatie:
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Uren per week
28-36

Wat doe je als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist?

Spoor030 biedt wijkgerichte, laagdrempelige, specialistische hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Dit doe je vanuit samenwerking, onder andere met het buurtteam. Consulten kunnen ook écht in de wijk plaatsvinden. De expertise van Spoor030 is aanvullend op die van het Buurtteam. Bij ons draait het om maatwerk en het vinden van de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten. Dit doe je samen met je collega’s in een multidisciplinair team en met partners in de wijk. Je bent er voor kinderen en jongeren in de leeftijd tot 18 jaar en hun naasten. Zij hebben hulp en ondersteuning nodig, zowel op het vlak van jeugdhulp als op het vlak van GGZ. Vraagstukken van kinderen en jongeren met ontwikkelings-, gedrags- en/of psychische problemen komen bij Spoor030 binnen via verwijzing door het buurtteam of de huisarts. Als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist draag je bij aan diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Je stelt trajectplannen op in samenwerking met andere behandelaren en je voert zelfstandig diagnostiek en behandelingen uit. Je doet aan beeldvorming naar de herkomst van de problematiek. Ook geef je advies aan collega’s en samenwerkingspartners vanuit je eigen expertise.

Als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist kom je te werken in Team Binnenstad Oost van Spoor030. Een multidisciplinair team waarbinnen de systemische visie breed gedragen wordt. Binnen het team zijn meerdere behandelaren betrokken met elk hun eigen expertise. Behandeling kan bestaan uit psycho-educatie, individuele therapie (o.a. EMDR, CGT, DGT, schematherapie), ouderbegeleiding, groepstherapie, systeemtherapie of een combinatie hiervan. Ook lever je een actieve en creatieve bijdrage aan de (door)ontwikkeling van Spoor030. Je bent bereid om nieuwe kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen die horen bij het werken volgens de leidende principes van Spoor030 en het Utrechts model.

Hier herken jij jezelf in als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist. We zoeken een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar de gezinnen. Natuurlijk beschik je over de juiste diploma’s, maar we vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist en bijbehorende BIG-registratie;
  • Je kan zelfstandig werken en hebt relevante werkervaring (zowel diagnostiek als behandelervaring);
  • Je bent 28-36 uur per week beschikbaar;
  • Gezien het brede werkveld is er veel afwisseling binnen en tussen de werkdagen en is een flexibele opstelling belangrijk;
  • Uiteraard past de visie van Spoor030 bij jou als persoon.

Over Spoor030

Spoor030 is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn. Een jonge netwerkorganisatie die specialistische jeugdhulp biedt in het oostelijke gedeelte van Utrecht. Een stad die voorop durft te lopen met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. Door wijkgerichte samenwerking vanuit verschillende disciplines plaatsen we het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. En met wijkgericht bedoelen we ook echt in de wijk. Zo gaan we op huisbezoek of hebben een gesprek op een locatie waar cliënten dat prettig vinden. Zo houden wij verbinding met de wijk en de mensen die er wonen.

Kijk voor meer informatie op onze website of LinkedIn om te zien wie er allemaal al bij Spoor030 werken.

Over Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 440 locaties. Bij ons werken 6400 professionals en 650 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Dit ontvang jij als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist      

  • Een uitdagende functie binnen een organisatie met korte lijnen, waar jouw inbreng en expertise op waarde worden geschat;
  • De inhoud is leidend en dat betekent veel minder bureaucratie;
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan het innoveren van het zorglandschap;
  • De ruimte om samen met andere ambitieuze collega’s Spoor030 verder op te bouwen en te ontwikkelen;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Jeugdzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 12 met een salaris van €4.223,- tot €6.646,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Per 1 maart 2025 krijg je een salarisverhoging van 3%;
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de intentie dit te verlengen naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marjolein Elzerman, GZ-psycholoog Spoor030, via 06-2222 0140 of Gerard Harskamp, Manager Zorg Spoor030, via 06-2651 6679.

Interesse in deze functie en direct solliciteren?

Maak je interesse kenbaar vóór woensdag 17 juli 2024.

  • De 1e ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 23 juli 10:45-12:30 uur.
  • De 2e ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 24 juli 10:00-12:00 uur en 25 juli 13:00-15:00 uur.

Heb je vragen over de procedure of wil je eerst vrijblijvend contact? Neem dan contact op met Diana Klappe - van Diermen, teammanager jeugd regio Utrecht, via 06-55214518.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen