Begeleider met coördinerende taken Tiel

Organisatie:
Pluryn
Locatie:
Tiel
Opleidingsniveau
MBO/HBO
Uren per week
28-32

 

 

Wat doe je als begeleider met coördinerende taken in Tiel?

Als begeleider met coördinerende taken ben je binnen woonvorm Tiel de directe schakel tussen jouw collega begeleiders, verzorgende IG, de teammanager en de gedragswetenschapper. Je bent voor het team zichtbaar en draait mee in de bezetting, zodat je goed kunt ervaren en analyseren wat er speelt. Naast coachende taken ben je onderdeel van het team en ondersteun je de cliënten bij hun persoonlijke verzorging. Ook voer je verpleegtechnische handelingen uit en ondersteun je bij dagelijkse activiteiten en bij het oplossen van praktische problemen.

Hier herken jij jezelf in als begeleider met coördinerende taken

  • Je bent in het bezit van een hbo diploma in de zorg of mbo-4 diploma aangevuld met cursussen en ruime werkervaring. Bijvoorbeeld social work of verpleegkunde;
  • Je bent in staat om collega’s te coachen en motiveren en als het nodig is ook aan te spreken op verbeterpunten;
  • Je bent bevoegd voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen of je bent bereid die bevoegdheid te halen;
  • Je bent flexibel! We werken ochtenddiensten vanaf 7.00 uur tot 10.00/15.00 en middag-/avonddiensten van 15.00 uur tot 23.00 uur. Nachtdiensten worden voor 85% ingevuld door vaste nachtdienst medewerkers.

Locatie en doelgroep

Bij woonvorm Tiel wonen volwassen cliënten, in de leeftijd van 25 tot 75 jaar met lichamelijke beperkingen. Sommige cliënten hebben ook een lichte verstandelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel. Ze hebben een zorgvraag in adl, waarin verpleegtechnische handelingen belangrijk zijn en een begeleidingsvraag in gedrag. De cliënten wonen zelfstandig en hebben de regie zoveel mogelijk in eigen handen. Het stimuleren van zelfredzaamheid staat hierbij centraal.

Voor meer informatie klik hier.

Dit ontvang jij als begeleider met coördinerende taken in Tiel

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van opleiding en ervaring word je ingeschaald in functiegroep 45 met toelage. Een salaris tussen € 2.821,- en € 3.938,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt per 1 december een salarisverhoging van 2%;
  • Ongekend goede werksfeer met collega’s en cliënten waar je blij van wordt;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
  • Extra vrije tijd in de vorm van balansverlof;
  • Interessante onregelmatigheidstoeslag.

Enthousiast?

Reageer direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen?

Neem contact op met Laura Theunissen, recruiter, via ltheunissen01@pluryn.nl of via 06-18352598.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen