Helpende mbo2

Organisatie:
Ipse de Bruggen
Locatie:
Zuid-Holland
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 2
Uren per week
24 - 32 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Ben jij klaar om bijzonder werk te verrichten en vanuit je hart te werken op een woonlocatie voor mensen met een zorgafhankelijke beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou als helpende in de gehandicaptenzorg. Met een vaste aanstelling, gratis parkeergelegenheid voor de deur en alle faciliteiten die je nodig hebt om je werk goed uit te oefenen.

Wie zijn wij
Wij zijn cliënten die wonen op Voorstraat 1-3 in Nootdorp. Wij kunnen je wellicht verrassen met onze woordenschat, alleen moeten we toegeven dat we veel dingen niet altijd begrijpen. Wij hebben begeleiding nodig die samen met ons kijkt naar wat wij zelf kunnen, waar wij ondersteuning bij nodig hebben en indien nodig de zorg overneemt. Wij zoeken regelmatig de grenzen en op hebben jou hier onvoorwaardelijk voor nodig.

Voor meer informatie klik hier.

Jouw baan als Helpende mbo2
Als helpende speel je een belangrijke rol in het dagelijks leven van onze cliënten. Samen met je collega’s zorg je voor 12 cliënten en ondersteun je ze bij dagelijkse dingen zoals douchen en eten. Je volgt het zorgplan en zorgt ervoor dat cliënten zich gehoord en gesteund voelen. Zie je dat iemand gespannen is? Dan reageer je meteen, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Jouw profiel als Helpende mbo2
Als helpende;

  • Heb je een afgeronde relevante zorgopleiding op minimaal mbo2;
  • Vind je jouw werk het leukst als je begeleiding en verzorging kan combineren;
  • Durf je initiatief te nemen;
  • Ben je zelfverzekerd en zie je gedrag als een vorm van hulpvraag.


Wat wij bieden

  • Direct een vaste aanstelling van 24 tot 32 uur per week en de mogelijkheid meer te werken via flexibel werk
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.203 - € 3.028 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 25
  • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen


Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten. Daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure. Sta je te poppelen om te solliciteren, maar heb je toch nog wat vragen? Neem contact op met Marleen Klapwijk tel: 06 12 19 31 95.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen