Secretaresse Gedragsdeskundigen/Expertisecentrum

Organisatie:
Amerpoort
Locatie:
Baarn
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
20 - 32 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Je biedt als Secretarieel Medewerker organisatorische en administratieve ondersteuning aan de gedragsdeskundigen en expertiselijnen binnen het Expertisecentrum.

Jouw plek bij Amerpoort
Het werkgebied van Amerpoort concentreert zich in midden Nederland; van Almere tot Vianen en van Vinkeveen tot Amersfoort. Binnen Amerpoort werken circa 2800 medewerkers en zo’n 750 vrijwilligers die zorg- en begeleiding bieden aan circa 2500 cliënten. Samen met medewerkers, vrijwilligers, buren, partners en kennisinstituten werkt Amerpoort samen met haar cliënten en hun netwerk aan het vergroten van mogelijkheden om mee te doen aan het dagelijkse leven en een bijdrage te leveren aan de samenleving.

We werken met zeer diverse zorggroepen: mensen van jong tot oud en van licht verstandelijk beperkt tot ernstig en meervoudig beperkt. Bij het Expertisecentrum van Amerpoort zetten we ons dagelijks in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking.
Binnen het Expertisecentrum zijn de gedragsdeskundigen onderdeel van één van de 6 expertiselijnen: LVB(+), MVB(+), EVB(+), EMB(+), Ouderen & Verpleegzorg en Jeugd & Gezin.

Wat ga je doen?
Jouw werk doe je op een proactieve wijze en met de vereiste zorgvuldigheid. Je verricht diverse werkzaamheden, zoals het plannen van afspraken, voorbereiden van bijeenkomsten, het regelen van ICT-aangelegenheden en het plaatsen van bestellingen. Kortom een veelzijdige en uitdagende functie!

Je onderhoudt nauw contact met managers, gedragsdeskundigen en kartrekkers van de zes expertiselijnen om de dagelijkse werkzaamheden in goede banen te leiden. Dit omvat onder andere agendabeheer, het bijhouden van roosters en het plannen van diverse overlegvormen. Daarnaast bied je ondersteuning bij het aanmelden voor scholing en zorg je voor het bestellen van materialen die nodig zijn voor de dagelijkse werkzaamheden.

We hebben regelmatig te maken met openstaande vacatures, hierbij coördineer je het proces rondom selectiegesprekken en de planning ervan. Verder draag je bij aan het actueel houden van de teamsites van de gedragsdeskundigen en expertiselijnen. Je notuleert vergaderingen en zorgt voor een heldere verslaglegging.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een bruto maandsalaris van min. € 2393,00 en max. € 3360,00 (FWG 35) bij een 36-urige werkweek volgens de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Ruime opleiding- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Een jaarcontract voor 20-32 uur per week met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zo ontvang je naast de standaard 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!


Wat breng je mee?
Je bent een zelfstarter; je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, in overleg met de managers, gedragsdeskundigen en kartrekkers en stelt prioriteiten in de voortgang van de diverse activiteiten. Je bent onderdeel van het secretariaat Expertisecentrum en werkt nauw samen met je collega secretaresses. Dit betekent ook dat jullie elkaar vervangen wanneer nodig.

Met jouw uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, samen met een vlotte typevaardigheid, weet je elke situatie helder en nauwkeurig te communiceren. Integriteit staat bij jou voorop; je gaat discreet en correct om met vertrouwelijke informatie. Je dienstverlenende instelling maakt dat je flexibel en stressbestendig bent, zelfs in dynamische en uitdagende omstandigheden.

En verder:

  • Een opleiding in secretariële/administratieve richting (mbo3/4), aangevuld met relevante werkervaring
  • Heb je affiniteit met de zorg
  • Ben je digitaal vaardig en je bezit goede kennis van Office365
  • Een rijbewijs en auto kan handig zijn, omdat je op diverse locaties van Amerpoort aanwezig kan zijn


Nog vragen of direct solliciteren?
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Tanja van den Bosch (06-57838792) of Esther Boonstra (06-51882329), beide secretaresse Expertisecentrum.

Voor vragen rondom de sollicitatieprocedure kun je contact op nemen met de recruiter voor deze rol Vanessa van der Vlies via 06-26112054

Reageren op deze vacature kan tot en met de sluitingsdatum. De eerste gesprekken kunnen gedurende de looptijd plaatsvinden.

Wat een leuke functie he? We verwachten deze dan ook zelf in te kunnen vullen en acquisitie is zonde van jouw en onze tijd. Hier wordt niet op gereageerd.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen