Begeleider moeilijk verstaanbaar gedrag

Organisatie:
SOVAK
Locatie:
Terheijden
Uren per week
16-36



Is moeilijk verstaanbaar gedrag voor jou verstaanbaar gedrag?

Ben jij expert in het werken met moeilijk verstaanbaar gedrag of heeft dit je interesse en wil jij je verdiepen in deze doelgroep binnen de gehandicaptenzorg? Dan komen wij graag met je in contact! Vanuit verschillende niveaus bieden wij mogelijkheden om te werken met deze mooie en boeiende doelgroep.


Wij zijn opzoek naar enthousiaste aankomende of al ervaren zorgprofessional die zich met hart en ziel willen inzetten voor deze doelgroep. Ben je klaar voor een mooie nieuwe stap? Kom kennismaken en laat je verrassen door deze bijzondere doelgroep!


Wat bieden wij:

  • We begrijpen dat je graag een indicatie zou hebben van het salaris echter is dit afhankelijk van wat je meebrengt en in welke functie je komt te werken, je zult ingeschaald worden volgens het CAO gehandicaptenzorg. Meer informatie hierover? Neem contact op met werken@sovak.nl.
  • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!


Waar kom je te werken:

Bij Sovak hebben we op verschillende locaties cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Samen met jou kijken we waar voor jou de beste match gemaakt kan worden! Je komt te werken met bewoners die een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking hebben, vaak in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag, autisme of een verwante contactstoornis. Samen met het team help je hen te ondersteunen en om per cliënt goed te kijken wat ze zelf kunnen en waarbij je extra moet ondersteunen. Je creëert duidelijkheid en structuur in hun wereld, waarbij sfeer, voorspelbaarheid en gezelligheid essentieel zijn voor hun welzijn.


Je gaat op een creatieve en oplossingsgerichte manier om met moeilijk verstaanbaar gedrag, en je ziet de persoon achter de beperking. De bewoners op deze locaties hebben intensieve begeleiding nodig, en jij zorgt ervoor dat zij zich gezien en begrepen voelen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en hun eigen mogelijkheden optimaal benutten. Jij maakt het verschil!


ZIJ AAN ZIJ

Dit betekent ook dat er samenwerking plaats vindt tussen woningen en/of tussen woningen en dagbesteding, we noemen dit zij aan zij samenwerking. Super leuk, want op die manier begeleid je onze bewoners niet alleen tijdens de momenten op de woning, maar ook tijdens de dagbesteding. Dit maakt je werk lekker afwisselend. Tegelijk krijg je op deze manier ook de kans om de bewoners in verschillende settings te begeleiden. Zo leer je de cliënten nóg beter kennen en kan je de zorg en begeleiding zo goed mogelijk afstemmen op de behoeftes van de cliënt. We zijn dus op zoek naar iemand die houdt van deze afwisseling, en die het leuk vindt om zowel op de woonlocaties als op de dagbestedingslocaties te werken.



Ben jij:

  • Een enthousiaste (nieuwe) zorgprofessional die graag samen met onze collega’s echt een verschil wilt maken?
  • Iemand die graag werkt in een team maar ook zelfstandig taken op zich kan nemen
  • Er klaar voor om te beginnen aan een nieuwe uitdaging?


En ben jij in het bezit van een zorg gerelateerd diploma zoals helpende niveau 2, maatschappelijke zorg niveau 3/ 4 of verzorgende IG/ Verpleegkundige? Of sta je ervoor open dat wij jou verder opleiden tot een begeleider in de gehandicaptenzorg en ben je in het bezit van 1 van de volgende diploma’s*:

  • Sport en Bewegen niveau 3 of 4
  • Sociaal maatschappelijke dienstverlening
  • Doktersassistent
  • Onderwijsassistent
  • PABO
  • Pedagogisch Werk niveau 3 of 4
  • CMV
  • Social work niveau 4
  • Social work niveau 5

*Heb je relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg? Dan kijken we graag met je mee voor alle mogelijkheden!


Solliciteer dan snel! We kijken uit naar jou sollicitatie en komen zo snel mogelijk met jou in contact!

Vragen? Neem contact op met Petra van Gurp (manager zorg) via: 06-52 51 18 89.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen