Locatiemanager Kaj Munkweg

Organisatie:
Ons Tweede Thuis
Locatie:
Hoofddorp
Uren per week
28-32

Ben jij een verbindende manager die samen met teams en verwanten een locatie weer kan opbouwen? Dan zoeken we jou op de Kaj Munkweg!

Wat ga je doen?

Locatie Kaj Munkweg is een belangrijke en grote locatie binnen Ons Tweede Thuis. Er wonen 53 mensen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking en/of andere intensieve zorgvragen en er werken ongeveer 80-90 medewerkers. Ouders en verwanten zijn van oudsher nauw betrokken bij de locatie en de zorg die verleend wordt. Na een roerige tijd staan we nu aan de start van een verbetertraject en de implementatie van het nieuwe strategische beleid van de organisatie bij deze locatie; Samen één Team!

Je bent als locatiemanager integraal verantwoordelijk voor de zorg en werkt hierbij nauw samen met de gedragsdeskundigen. Je hebt de ambitie om samen met de teams, verwanten en de gedragsdeskundigen de methodische begeleiding aan de cliënten verder te ontwikkelen en stimuleert het gezamenlijk dragen van verantwoordelijkheid met cliënten en verwanten. Je rapporteert aan de regiomanager. Op deze locatie gaat het locatiemanagement in dualiteit uitgevoerd worden waarbij de verdeling van werk nog een bespreekpunt is.

Wie zijn wij?

Ons Tweede Thuis is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen en voor hun verwanten. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis. JIJ&IK is de slogan van Ons Tweede Thuis. Samen wordt er gewerkt aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Dit doen de medewerkers van Ons Tweede Thuis dicht bij mensen die de zorg nodig hebben en dicht bij de mensen om hen heen. Ons Tweede Thuis is een deel van de samenleving en draagt hier op verschillende manieren aan bij.

Ons Tweede Thuis verleent zorg aan 3.000 cliënten met 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers. Er zijn 76 locaties die aangestuurd worden door ongeveer 40 locatiemanagers verdeeld over 3 regio’s.

Ons Tweede Thuis als werkgever

Bij Ons Tweede Thuis staat werkplezier hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij in een gezellig team werkt, waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Alleen zó kun jij het beste uit jezelf halen. Ook is het voor ons van belang dat je jouw talenten én je positieve energie volledig in je baan kwijt kunt en dat je je horizon kunt verbreden als je daar behoefte aan hebt. In onze kennismaking willen we daarom vooral ook van jou horen: ‘Wat wil jij?’.

Wat bieden wij?

  • De functie is ingedeeld in schaal 65 van de CAO- Gehandicaptenzorg en bedraagt minimaal € 4.269,- en maximaal € 6.446,- op basis van 36 uur per week;
  • Het gaat om een functie van 28-32 uur per week;
  • Mogelijkheid tot interne scholing;
  • Vakantietoeslag van 8% in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december;
  • Een pensioen bij Zorg en Welzijn;
  • 144 vakantieuren per jaar, op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 57 uur Balansverlof per jaar. Deze uren kun je inzetten als extra vakantie-uren, investeren in je persoonlijke ontwikkeling of sparen voor als je tijdelijk minder wil werken of een langere periode verlof op wil nemen.
  • Een grote organisatie, met veel expertise over de doelgroepen waarmee we werken. Dit betekent veel mogelijkheden voor doorontwikkeling.


Wie ben jij? 

Als locatiemanager ben jij iemand die bij voorkeur naast de medewerkers staat. Jij kunt verbinden maar weet ook wanneer je zakelijk moet optreden. Verder heb je:

  • Minimaal een voor de functie relevante afgeronde hbo-opleiding;
  • Bij voorkeur aangevuld met een (post) hbo-management- en/of coachingsopleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de (intensieve) langdurige zorg;
  • Je hebt bewezen ervaring met verbetertrajecten, waarbij het bouwen van een nieuwe positieve cultuur een onderdeel was;
  • Je hebt bewezen ervaring met het samenwerken met het netwerk (van mensen met een intensieve zorgvraag); kennis en ervaring met driehoekskunde is een pré;
  • Je bent laagdrempelig benaderbaar, kan goed communiceren en bent transparant in handelen (“je zegt wat je doet en doet wat je zegt”);
  • Je bent sensitief, verbindend en warm;
  • Je bent zelfstandig, daadkrachtig en ondernemend ingesteld en weet ook grenzen te stellen en duidelijkheid te geven (waar nodig);
  • Positieve ervaring met duaal management en interdisciplinair samenwerken is een pré.

Contactgevens

Nieuwsgierig geworden en eerst nog iets meer weten? Neem dan contact op met Anke Valent (regiomanager) via a.valent@onstweedethuis.nl of 06-83616034.

Overige

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van onze procedure. Een assessment zal onderdeel van de selectieprocedure zijn. De gesprekken zullen in november plaatsvinden.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen