Begeleider - de Breehof, Bennekom

Locatie:
Bennekom
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
Uren in overleg

Solliciteren kan tot en met

28 uur | FWG 35 minimaal € 2448,- en maximaal € 3427,- | Begeleider

Ga jij de uitdaging aan om als begeleider onze bewoners te ondersteunen in hun dagelijks leven? Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
De 27 bewoners van de Breehof zijn tussen de 49 en 84 jaar oud en wonen in een eigen appartement. Onze ouder wordende cliënten hebben een lichte verstandelijke beperking waarvan een aantal met lichte gedragsproblematiek. Voor groepsactiviteiten en contactmomenten wordt er gebruik gemaakt van gezamenlijke ruimtes. De zorg hebben wij onderverdeel in 3 teams. Voor een van deze teams zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Binnen dit team bied je zorg aan cliënten met een VG 6 indicatie en ligt de focus minder op verzorging. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. Het doel is hen zo volwaardig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Als begeleider ondersteun je de cliënten bij het op eigen benen staan, zoals bij het huishouden, persoonlijke verzorging, omgang met familie/vrienden en koken. De cliënten gaan overdag naar werk of interne dagbesteding.



Dit zijn wij

  • Een enthousiast team van 18 collega’s.
  • We verbinden buiten het werk om een aantal keer per jaar met een teamuitje. Er heerst een open sfeer. In de overleggen proberen we elkaar uit te dagen op diverse werkthema’s.
  • De visie van het team is liefde, lef en meesterschap en iedereen in zijn eigen kracht zetten.
  • Leeftijden van de teamleden variërende tussen 20 en 65 jaar
  • Ons team is warm en betrokken naar elkaar toe en naar de bewoners.

Dit ben jij
Je bent een enthousiaste collega. Je staat open voor ontwikkeling van jezelf en het team. Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn. Heb jij een diploma VIG of verpleegkunde? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren! Verder heb je interesse en/of ervaring met het werken met cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking.

Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, zoals; dag-, avond-, weekend-, slaap- en eventueel dagbesteding diensten.

Philadelphia biedt jou

  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Goed idee? Wij zijn voor! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.
  • Een contract voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid kijken we graag naar de mogelijkheden binnen de Breehof.
  • Een brutosalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2448,- en maximaal € 3427,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 3 november 2024.

Heb je nog vragen? Wil je alvast een kopje koffie doen? Neem dan gerust contact op met Esmeralda Genemans, manager zorg en begeleiding via 06 - 15 69 68 38.

Het Recruitment team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen