Begeleider MVG nieuwbouw Piet Heinallee 't Erf Urk

Locatie:
Urk
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
32 - 36 uren

Solliciteren kan tot en met

Voor locatie Piet Heinallee op ’t Erf op Urk zoeken wij nieuwe collega's in de functie van Begeleider MVG, voor 20 tot 36 uur per week (uren in overleg).

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Wil je mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag helpen omgaan met hun emoties en onrust? En wil jij je inzetten om deze doelgroep écht te verstaan? Dan ben jij de begeleider MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag) die wij zoeken voor onze nieuwe locatie op Urk.

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
  • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2672,- en maximaal € 3606,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag. Er hebben onderhandelingen plaatsgevonden binnen de huidige gehandicaptenzorg CAO. Dit brengt veel voordelen met zich mee waaronder een loonsverhoging van 13.2% en een betere reisvergoeding. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan hier de onderhandelingsresultaten;
  • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Jouw werkplek

Deze nieuwe locatie wordt nu gebouwd en in september 2024 gaan we verhuizen. De bewoners van de huidige locatie Schotbalk op Urk verhuizen hierheen en er is nog ruimte voor nieuwe bewoners. We hebben 2 woningen voor cliënten met MVG 2 woningen voor EVB cliënten (ernstig verstandelijk beperkt) en een Werkgebouw, hier is de dagbesteding. In totaal komen hier 34 bewoners met een verstandelijke beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag te wonen.

Het ervaren van het gewone leven staat centraal op deze locatie. Dit doen we door middel van de behandelmethode Triple-C: Cliënt-Competentie-Coach. Waar nodig helpen we bewoners en vullen we aan, zodat activiteiten altijd een succes worden. Het doel is dan ook dat bewoners waar mogelijk zich blijven ontwikkelen en steviger in het leven komen te staan.

Op Urk werken we integraal. Daarom is er veel samenhang tussen wonen en dagbesteding. Naast de onregelmatige diensten krijg je de mogelijkheid om dagdiensten te draaien. Tijdens zo’n dagdienst doe je de opstart op de woning en vervolgens ga je met de bewoners naar dagbesteding, waar je de rest van de dag met ze zal doorbrengen. Altijd met ondersteuning van andere collega’s als dat nodig is.

Jouw uitdaging
Als begeleider speel je een centrale rol in de begeleiding van de bewoners. Je vindt het een uitdaging om voor elke bewoner de juiste zorg te bieden. Als begeleider bouw je een ondersteuningsrelatie op met de bewoners en hiermee zorg je ervoor dat ze het beste uit zichzelf halen.

Over jou

Werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag moet je maar kunnen! Lukt het je om hun gedrag te signaleren en plaatsen? Kun je bewoners écht verstaan? Dan zijn er onvergetelijke momenten. Echt contact, waar anderen misschien dachten dat dit niet mogelijk was.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Interesse heeft in of ervaring heeft met het werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Een afgeronde mbo 4-opleiding heeft in de richting zorg en welzijn. Of een afgeronde mbo 3-opleiding in die richting met de intentie om een mbo 4-diploma te behalen. Wij staan ook zeker open voor kandidaten die een studie zoals bijvoorbeeld VIG of verpleegkunde hebben afgerond.
  • Ervaring heeft met de behandelmethode Triple-C en agressie hantering. Of die bereid is om dit te leren.

Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk voor 23 oktober 2024. Reageer dan snel en stuur ons je cv voorzien van een korte motivatie.

Heb je nog vragen? Bel dan met Arjen Tolsma, Manager Zorg en Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 21 92 65 91.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen