Stagiair helpende zorg en welzijn

Organisatie:
Middin
Locatie:
Den Haag
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 2
Uren per week
8 - 32 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Zoek jij volop ruimte om te groeien? In een rol die bij je past? Ga dan aan de slag als stagiair. We hebben stageplaatsen voor mbo helpende zorg en welzijn op verschillende plekken in Den Haag en omgeving.

Dit ga je doen
Mensen met een beperking helpen midden in het leven te staan – dat is het belangrijkste van jouw leerproces als stagiair. Je leert de bewoners van een locatie goed kennen, zodat je ze kunt helpen bij de dingen die zij belangrijk vinden. Wat ga je doen:

  • Helpen bij persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld wassen, douchen en aankleden.
  • Ondersteunen bij de activiteiten die worden georganiseerd.
  • Huishoudelijke taken, bijvoorbeeld boodschappen doen of de locatie netjes maken.


Hier ga je werken
Als stagiair werk je op een vaste locatie. Op de locaties van Middin wonen mensen van verschillende leeftijden, met verschillende beperkingen. Zo kan je bijvoorbeeld stagelopen:

  • Bij mensen met een (licht) verstandelijke beperking (vb/lvb), niet-aangeboren hersenletsel (nah), moeilijk verstaanbaar gedrag (mvg) of mensen met een ernstig meervoudige beperking (emb).


Dit is belangrijk
Je kijkt met een open blik naar de wereld, ziet kansen en wilt anderen op weg helpen. Je bent nieuwsgierig naar de mensen die je op je locatie gaat helpen. Ook wil je graag ervaring op doen in de praktijk. Verder:

  • Ben je student van de mbo-2-opleiding helpende zorg en welzijn.
  • Ben je bereid om verschillende soorten diensten te werken.
  • Verwachten we van je dat je een VOG aanvraagt (kosten worden vergoed).


Dit levert het op
Bij Middin krijg je volop ruimte, kansen en support om te groeien tijdens je stage. Je werkt samen met een vaste werkbeleider en het team van de locatie die jou helpen om je vak in de praktijk te leren en te ontdekken waar je goed in bent. Verder krijg je:

  • Een stagevergoeding van €400,00 bruto per maand (op basis van 36 uur per week en een stageduur van minimaal 150 uur). Je reis- en (indien van toepassing) telefoonkosten vallen ook binnen deze vergoeding.
  • Een mooi onboardingsprogramma, waardoor je direct meer leert over Middin en welke kansen er allemaal voor jou zijn ná je stage.
  • Een mogelijkheid om mee te doen met trainingen en e-learnings van GoodHabitz.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen