Medewerker Technische Dienst, 24-36 uur. Bronlaak Oploo

Organisatie:
DeSeizoenen
Locatie:
Oploo
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
24 - 36 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Aangenaam, wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

DeSeizoenen bezit een diversiteit aan gebouwen van woonhuis tot zwembad, van werkplaatsen tot kantoren en dat op diverse locaties. Ter uitbreiding van ons technische team kijken wij uit naar een enthousiaste en vakbekwame

Medewerker Technische Dienst. 24 tot 36 uur, aantal uren in overleg

In deze functie ben je onderdeel van het technische team dat onze locaties in Oploo, Eindhoven, Roggel en Heerlen ondersteunt. Samen zorgen jullie voor alle voorkomende werkzaamheden zoals: reparaties, het oplossen van technische storingen en onderhoud aan gebouwen en installaties.

Kortom, een uitdagende baan vol afwisseling!

Wat ga je doen?
Jij lost zelfstandig en ook in teamverband storingen op, voert (preventief) onderhoud en inspecties uit en ondersteunt waar nodig onze huismeester en externe leveranciers. Daarnaast verricht je gespecialiseerde werkzaamheden op het gebied van beheer, onderhoud en reparatie aan technische installaties, (ICT) apparatuur, gebouwen en inventaris. Je lost complexe storingen zelfstandig op en ondersteunt je team waar nodig. Ook geef je advies over onderhoud en aanschaf van technische installaties of apparatuur. Jij hebt dan ook een neus voor techniek, in de zin van elektrische installaties, ICT en andere installatietechniek.

Je draait mee in storingsdiensten buiten kantoortijden en in weekenden, want we kunnen bewoners en zorgmedewerkers niet in de kou laten staan. Meedraaien in beschikbaarheidsdiensten betekent dat je op ingeroosterde momenten je telefoon aan laat staan en kan worden gebeld bij verstoringen in de avond en nacht. In de praktijk gaat het dan om stroomuitval, grotere verstoringen aan onze nachtzorgsystemen, etc.

Je werkt hoofdzakelijk op de locatie Bronlaak in Oploo, maar wordt ook ingezet op de locaties Corisberg in Heerlen, Elivagar in Roggel, Gennep in Eindhoven.

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamspeler met 2 rechterhanden. Je hebt een technische achtergrond op minimaal MBO-3 niveau. Jij levert geen half werk, je bent kwaliteits- en resultaatgericht, stressbestendig en kunt goed plannen en organiseren.

Daarnaast ben je sociaal, mensgericht en heb je plezier in het contact met onze bewoners!

Omdat je op verschillende locaties werkzaam bent, ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie, met fijne arbeidsvoorwaarden en gevarieerd werk in een enthousiast team. We kijken graag samen met jou naar een passend aantal contracturen, waarbij wij denken aan minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week.
  • Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, met de intentie om deze vervolgens om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • De functie is conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG35/40/45, bedraagt tussen de € 2.393,- en € 3.983,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een vaste eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld (8%) en een goede pensioenvoorziening bij PFZW.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Laptop, telefoon.


Meer weten? Solliciteren?
Maak kennis met ons tijdens een informeel gesprek onder het genot van een kopje koffie. Bel daarvoor gerust met Danny Bosman, Hoofd Technisch beheer en onderhoud tel. 06-51907233.

Of kom eerst eens kijken en meld je aan voor een rondleiding op Bronlaak. Klik voor de datums op https://deseizoenen.org/actueel/rondleidingen

Ben je al overtuigd? Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen