Werkbegeleider Tennisvereniging Almere Buiten

Locatie:
Almere
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
14 - 19 uren

Solliciteren kan tot en met

Beschik jij over een stevige ondernemersgeest? Ben jij vasthoudend om nieuwe projecten tot een succes te brengen?

Geloof jij in gelijke kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ben je gedreven om een leer werkomgeving op te zetten in een sportieve omgeving? Reageer dan snel!

Voor onze nieuwe dagbestedingslocatie bij de Tennisvereniging ATC-Buiten zoeken wij een Werkbegeleider met ervaring in het opzetten van nieuwe dagbesteding voor minimaal 18 uur per week.

​​​​​​​Op deze nieuwe locatie kunnen deelnemers zich ontwikkelen onder andere op het gebied van horeca, facilitair en (lichte) groen werkzaamheden. Jij bent in staat om uitdagende leer-werkprogramma's op te zetten gericht op talentontwikkeling. Jij denkt in kansen, (werk)mogelijkheden en bruist van de ideeën om van deze locatie 'the place to be' kan maken. De tennisvereniging is een plek voor de buurt: open en gastvrij én wij zijn onderdeel hiervan. Wij ontvangen leden en andere bezoekers, nemen de bestellingen op, draaien de bardiensten, bereiden lichte snacks in de keuken, serveren de drankjes, enz. Kortom: wij nemen alle werkzaamheden in en rondom het clubhuis zoveel mogelijk uit handen. En uiteraard is er altijd ruimte voor een potje tennis!

Over jou

  • Je toont lef en ondernemerschap. Je hebt ervaring in het opzetten van nieuwe locaties;
  • Je bent ervaren in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gericht op talentontwikkeling;
  • Je werkt dienstverlenend en oplossingsgericht en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties;
  • Je bent communicatief sterk, mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s en niet te vergeten de gasten;
  • Je bent bereid de benodigde diploma’s te halen;
  • Je hebt minimaal een mbo 4 diploma, op het gebied van zorg en welzijn en/of in het vakgebied van de specifieke leerlijnen;
  • Je hebt kennis van methodisch werken, de huidige wet en regelgeving;
  • Je bent computervaardig, dit is een must (o.a. bekend met programma’s als Word, Outlook, Excel).

Dit krijg je van ons

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
  • een brutosalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg FWG 40 van minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding;
  • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk woensdag 16 oktober én reserveer dinsdag 22 oktober voor je gesprek. Het vacaturenummer is 5533.
Heb je nog vragen? Bel dan met Manon Roodhorst, op telefoonnummer 06 - 11 11 59 86 of mail Manon op manon.roodhorst@philadelphia.nl.

Interne sollicitanten gaan voor bij gelijke geschiktheid. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat medewerkers de mogelijkheid hebben zich verder te ontwikkelen.
We maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen