Administratief Medewerker Financiën

Organisatie:
Amerpoort
Locatie:
Baarn
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
28 - 36 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Heb jij oog voor detail, werk je gestructureerd en wil je bijdragen aan een organisatie die dagelijks verschil maakt in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Voor onze financiële afdeling zoeken wij een administratief medewerker die ons team komt versterken.

Jouw plek bij Amerpoort
Het werkgebied van Amerpoort concentreert zich in midden Nederland; van Almere tot Vianen en van Vinkeveen tot Amersfoort. Binnen Amerpoort werken circa 2800 medewerkers en zo’n 750 vrijwilligers die zorg- en begeleiding bieden aan circa 2500 cliënten. Samen met medewerkers, vrijwilligers, buren, partners en kennisinstituten werkt Amerpoort samen met haar cliënten en hun netwerk aan het vergroten van mogelijkheden om mee te doen aan het dagelijkse leven en een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Je komt te werken in het team van de Financiële Administratie. Dit bestaat uit de afdelingen Administrateurs, Bankadministratie, Kasadministratie, verzekeringen en Crediteurenadministratie. Onze werkplekken bevinden zich op woonpark Nieuwenoord gelegen in de bosrijke omgeving van Baarn. Ook zal je regelmatig te vinden zijn op locatie Vosseveld in Soest.

Wat ga je doen?
Als administratief medewerker op de financiële afdeling van Amerpoort ondersteun je onze financiële processen en zorg je voor een vlekkeloze administratie. Je komt terecht in een gezellig team van 12 directe collega’s. We weten elkaar goed te vinden bij hulpvragen en ontmoeten elkaar regelmatig op kantoor. We werken hybride waarbij de verhouding ongeveer 50/50 is.

Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Je houdt je dagelijks bezig met het verwerken van facturen, bestellingen, bankmutaties en declaraties, en zorgt ervoor dat financiële documenten nauwkeurig gecontroleerd en gearchiveerd worden. Daarnaast assisteer je bij het opstellen van financiële rapportages en overzichten, zodat het management altijd over de juiste cijfers beschikt. Je onderhoudt regelmatig contact met zowel interne afdelingen als externe leveranciers, om vragen te beantwoorden en financiële processen soepel te laten verlopen. Verder draag je actief bij aan het stroomlijnen en verbeteren van onze administratieve processen, waarbij jouw oog voor detail en efficiënte werkwijze van groot belang zijn.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een bruto maandsalaris van min. € 2393,00 en max. € 3360,00 (FWG 35) bij een 36-urige werkweek volgens de CAO Gehandicaptenzorg
  • Ruime opleiding- en ontwikkelmogelijkheden
  • Direct een vast contract voor 28-36 uur per week
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zo ontvang je naast de standaard 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!


Wat breng je mee?

  • Een afgeronde mbo-opleiding in een financiële of administratieve richting
  • Je bent nauwkeurig, communicatief sterk, proactief en oplossingsgericht
  • Ervaring met financiële software en je bent vaardig in het gebruik van Microsoft Office (vooral Excel)
  • Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler die graag samenwerkt aan gezamenlijke doelen


Nog vragen of direct solliciteren?
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Claudia Donders, Manager Administraties via 06-33165714

Voor vragen rondom de sollicitatieprocedure kun je contact op nemen met de recruiter voor deze rol Vanessa van der Vlies via v.vandervlies@amerpoort.nl

Reageren op deze vacature kan tot en met de sluitingsdatum. De eerste gesprekken kunnen gedurende de looptijd plaatsvinden.

Wat een leuke functie he? We verwachten deze dan ook zelf in te kunnen vullen en acquisitie is zonde van jouw en onze tijd. Hier wordt niet op gereageerd.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen