Coördinerend begeleider volwassenen met Verstandelijk Beperking in Leidschendam

Locatie:
Leidschendam
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
20 - 25 uren

Solliciteren kan tot en met

Voor de locatie Julianahof in Leidschendam zoeken wij per direct een Coördinerend begeleider voor 24 tot 32 uur per week.

Mensen met een beperking hebben het recht om hun talenten te ontwikkelen, om mee te doen aan de maatschappij en grenzen op te zoeken. Liefst zoveel mogelijk zonder hulp van anderen. Om dit alles mogelijk te blijven maken, is de Julianahof op zoek naar een enthousiaste begeleider. Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is.

Jouw werkplek:

Als coördinerend begeleider kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met 10 collega’s. Julianahof is een woonvoorziening in een rustige buurt in Leidschendam waar begeleiding wordt geboden aan 26 mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB) variërend in leeftijd tussen de 24 en 80 jaar. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. De cliënten hebben dagbesteding/ werk. De Julianahof is goed bereikbaar per fiets, auto of OV. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Als coördinerend begeleider geef je samen met je collega` s de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen, waarbij je uitgaat van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt vanuit de hulpvraag begeleiding. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en schakelen we snel op ontwikkelingen in de zorg en maatschappij.

Over jou:

Je zet diverse begeleidingsstijlen in, waarbij je altijd kijkt naar de behoefte van de cliënt. Hierbij zijn ook cliënten die zich onbegrepen voelen en dit verbaal, maar ook non-verbaal kunnen uiten. Jij weet onvoorspelbaar gedrag tijdig te signaleren en hierop in te spelen. Met de nodige humor en relativeringsvermogen kun jij tegen een stootje. Je bent nuchter en daadkrachtig. Je staat sterk in je schoenen en weet wat nodig is om bij de wensen van de verschillende cliënten aan te kunnen sluiten.

  • Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken;
  • Je werkt methodisch voortvloeiend vanuit het ondersteuningsplan;
  • Je bent flexibel inzetbaar in onregelmatige diensten, initiatiefrijk, oplossingsgericht en stressbestendig;
  • Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega's;
  • Je beschikt over een mbo diploma niveau 4 of een hbo diploma op het gebied van zorg en welzijn.

Wat bieden wij

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2672,00 en maximaal €3606,00 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
  • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag z.s.m. om naar onbepaalde tijd;
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • Faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • Korting op uitjes en een interessante laptop- , sportschool- of fietsregeling.

Sinds 2017 werkt Philadelphia volgens de principes van zelforganisatie. Zodat we beslissingen zo dicht mogelijk bij, en zo mogelijk samen met de cliënt kunnen nemen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen als
de organisatie of onze omgeving dat van ons vraagt. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de verdeling van het werk en bespreek je wie welke kwaliteiten inzet op het gebied van bijvoorbeeld; bezetting, financiën, zorg & kwaliteit. Met elkaar werk je binnen de afgesproken kaders en samen behaal je dus de doelstellingen voor je team en de cliënten.
Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou? Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 3 oktober 2024. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nicole van den Berg via telefoonnummer 06 - 30 09 06 02.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen