Verpleegkundige Groot Schutterhoef

Locatie:
Leusden
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
32 - 36 uren

Solliciteren kan tot en met

Voor de locatie Groot Schutterhoef in Leusden zoeken wij een Verpleegkundige. Het aantal uren wat je wil werken is bespreekbaar.

Wil jij als Verpleegkundige aan de slag op onze unieke locatie Groot Schutterhoef? Waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de beschikking hebt over verschillende innovaties? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Je biedt verpleegkundige zorg en begeleiding die nodig is voor onze ouder wordende (dementerende) cliënten met een Verstandelijke Beperking (VB). Je begrijpt de kleinste signalen, bent geduldig, en je bent altijd dichtbij. Samen met een enthousiaste groep van collega’s willen we op een belevingsgerichte manier inhoud geven aan de invulling van het dagelijks leven. We vinden het belangrijk dat jij jouw kwaliteiten kan gebruiken en ontwikkelen om onze cliënten goed tot hun recht te laten komen.

Daarnaast maak je als Verpleegkundige onderdeel uit van een verpleegkundig team dat locatie breed advies geeft en de kwaliteit op verpleegkundig vlak helpt te bewaken. Zo houd je je bezig met verpleegtechnische handelingen, medicatie protocollen en beleidsmatige vraagstukken. Op de locatie is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen, maar ook om de locatie te helpen groeien. Bij voorkeur heb je eerder binnen een zelf organiserend team gewerkt, waarbij je het als een mooie kans ziet om verschillende projecten op te pakken.

Woonlocatie Groot Schutterhoef is een boerderij waar ondersteuning wordt geboden aan 40 cliënten met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) / ouder wordende cliënten. Op Groot Schutterhoef wordt dagbesteding aangeboden. Het terrein waar de verschillende gebouwen zich bevinden is voor de cliënten zo ingericht dat zij veilig kunnen bewegen en vooral kunnen ontdekken en ervaren. Zo is er onder andere een beweeg- en beleeftuin rondom de locatie. Er wordt 24 uur ondersteuning geboden. De begeleiding is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en een duidelijk dagritme aan de hand van de methode LACCS.

​​​​​​​Over jou

  • ​​​​​​​Je hebt minimaal een afgeronde Verpleegkundige niveau 4 opleiding met een BIG registratie.
  • ​​​​​​​Medische kennis en affiniteit met de doelgroep ouderen is een pre. ​​​​​​​

Binnen de locatie verzorgen we trainingen en opleidingen om voldoende toegerust te zijn en te blijven. Inmiddels heb je de nodige ervaring opgedaan binnen de zorg. Je kan je goed inleven in de cliënt, waarbij je de cliënt begeleidt om het maximale uit zichzelf te halen. Cliënten, collega’s en verwanten voelen zich snel op hen gemak in jouw bijzijn. Anderen omschrijven jou als communicatief vaardig en oplossingsgericht. Je vindt het fijn om gestructureerd te werk te gaan waarbij je in staat bent om de juiste prioriteiten te stellen.

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2672,- en maximaal €3606,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
  • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 6 oktober.
Heb je nog vragen? Bel of app dan met Simone van Asselt, Manager, op telefoonnummer 06 - 21 62 58 15.

​​​​​​We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen