Begeleider - 20 uur per week - Nieuw Gennep

Organisatie:
DeSeizoenen
Locatie:
Eindhoven
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
20 uur per week

Solliciteren kan tot en met

GHZ Begeleider woonhuis - unieke locatie Landgoed Gennep in Eindhoven

Landgoed Gennep – Eindhoven
Het boerenleven, midden in de stad. Geloei van koeien, geur van mest en aarde, klossende klompen en kippen die kakelend over het erf rennen. Alleen in de winter, als de contouren van Eindhovense woonflats door de kale takken zichtbaar worden, verraadt het de stad die hier op loopafstand ligt. De locatie Gennep ademt landelijke rust.

Op Landgoed Gennep wonen en werken cliënten met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. Als begeleider werk je met deze bewoners die op verschillende vlakken ondersteuning nodig hebben. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft. Landgoed Gennep is onderdeel van DeSeizoenen. In onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking.

Maak kennis met ons tijdens een informeel gesprek onder het genot van een kopje koffie, waar we je graag meer vertellen over de warme en intensieve begeleiding die wij bieden aan onze bewoners.

Waar ga je werken en wat ga je doen?
Je komt te werken in woonhuis Nieuw Gennep. Hier wonen acht volwassen die samen echt een huiselijke groep vormen. De saamhorigheid, de zorg voor elkaar geven een warm karakter. Het is een dynamische groep met veel verschillende hulpvragen. Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Je ondersteunt de bewoners in hun dagelijkse routine en bent tevens een spil in het woonhuis. Als begeleider ben je in staat om snel te schakelen tussen complexe situaties. Je neemt initiatief wanneer zich bijzondere situaties voordoen en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Je coördineert alle zorg rondom de bewoners. Dit betekent onder andere dat je schakelt tussen bewoner, gedragskundige, collega’s en ouders/vertegenwoordigers. Bij dit alles stel je de waarden van de antroposofie en Triple-C voorop.

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden je

  • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving.
  • Het aantal uren bepalen we in overleg, we kijken daarin graag mee wat past bij je persoonlijke situatie
  • Salaris conform CAO-GHZ afhankelijk van opleiding en ervaring.- FWG40 tussen € 2.672,- en €3.606,- op fulltime basis.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, onregelmatigheidstoeslag, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.


En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een collega die kan werken vanuit de sociaaltherapie. Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je kunt de bewoner goed lezen en voelt aan wat hij nodig heeft. Je gaat uit van zijn mogelijkheden en speelt hier op in. Hiervoor beschik je over een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3.

Je communiceert helder en eenduidig naar je collega’s, bewoners en verwanten. Daarnaast zoeken we iemand die deze functie goed zelfstandig kan invullen waarbij je niet schroomt om initiatief te tonen in de taken die er liggen.

Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en wat vooral belangrijk is: Jij wilt graag van elke dag een mooie dag maken voor bewoners en je collega's! We vragen van jou een enthousiaste inzet; je krijgt er veel dankbaarheid en waardering voor terug.

Heb jij interesse? Of wil je meer weten?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Heb je eerst nog vragen? Bel gerust met Clustermanager Chris Cloo 06- 57036324 voor meer informatie.

Landgoed Gennep in Eindhoven alvast in vogelvlucht beleven? Bekijk het filmpje: Werken bij DeSeizoenen, locatie Gennep Eindhoven: https://www.youtube.com/watch?v=Qgz_igIlHiE

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen