Huishoudelijk Medewerker locaties Apeldoorn

Locatie:
Apeldoorn
Opleidingsniveau
VMBO
Uren per week
< 8 uren

Solliciteren kan tot en met

Voor de locaties Middenvorm en Mercuriuslaan in Apeldoorn zijn we op zoek naar een Huishoudelijk Medewerker voor 20 - 24 uren per week.

De werkzaamheden
Je voert diverse schoonmaakwerkzaamheden uit, zodat de appartementen en de algemene ruimten netjes en schoon blijven. Ook kunnen aanvullende taken zoals het voorbereiden en klaarzetten van brood en warme maaltijden of verzorging van wasgoed bij jouw werkzaamheden horen.

Het kan voorkomen dat je alleen in het gebouw bent en je dan ook gastvrouw/gastheer bent voor de aanwezige bewoners, bezoekers en binnenkomende telefoontjes. Sommige bewoners maken zelf gedeeltelijk schoon waarbij jij hen helpt. Het kan ook gebeuren dat een bewoner jouw helpt bij het schoonmaken van de algemene ruimten.

Wat vragen wij van de medewerker huishouding

  • Je hebt plezier in schoonmaken en werkt zelfstandig binnen de afgesproken werkwijze;
  • Je bent vriendelijk in de omgang met bewoners en eventuele bezoekers;
  • Je houdt rekening met de privacy van de bewoners en je gaat goed om met vertrouwelijke informatie;
  • Je bent deel van het locatieteam en je stemt met je collega’s af wanneer dat nodig is.

Wat bieden wij

  • Een prettige werkplek waarin je dagelijks mensen ontmoet en jouw aanwezigheid en werk door bewoners en collega’s wordt gewaardeerd.
  • Een contract van één jaar met uitzicht op een vaste baan.
  • De uren per week liggen tussen de 20 - 24 uur per week. Het gaat om de door-de-weekse dagen.
  • Meestal start de huishoudelijk medewerker de dienst rond 09:00/10:00 uur en eindigt de dienst rond 15:00/16:00 uur. De precieze tijden en dagen overleggen we samen.
  • CAO gehandicaptenzorg met salaris FWG 15 te weten tussen de € 2.016,- en € 2.672,- bruto op basis van 36 uur per week, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaaruitkering.
  • Wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen denken we graag met je mee. Wie weet is het voor jou op termijn mogelijk om door te groeien naar de functie van begeleider.

Echt iets voor jou?
Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan snel! Doe dit uiterlijk zondag 13 oktober 2024. Het vacaturenummer is 5517.
Heb je vragen? Bel of WhatsApp naar Jeannet Bronkhorst, manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 25 06 40 55.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen