Verpleegkundige, Zorgunit

Organisatie:
Esdégé-Reigersdaal
Locatie:
Heerhugowaard
Opleidingsniveau
MBO/HBO
Uren per week
17-24 uur, 25-32 uur

Wil jij medemensen ondersteunen bij het opbouwen van een bestaan dat zij prettig vinden? Kom bij Esdégé-Reigersdaal werken als verpleegkundige. In deze rol bouw je intensieve relaties op met je cliënten en bied je hen rust, structuur en alle nodige aandacht.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een collega die met een enthousiast team van deskundige medewerkers gaat voor de beste zorg voor onze cliënten. Als onze nieuwe collega vind je het een uitdaging om de verantwoordelijkheid te krijgen voor het zelfstandig draaien van de Zorgunit, en alle daaruit voortvloeiende taken. Naast het bieden van een zo optimaal mogelijk omgeving met persoonlijke aandacht voor de cliënten ben je ook bekwaam op verpleegkundig en verpleegtechnisch gebied. Eveneens geef je (indien nodig) informatie en functionele aanwijzingen aan de collega’s van de voorziening waar de cliënt woonachtig is.

Waar ga je werken?

Soms lukt het niet om een cliënt in zijn/haar eigen woning de extra zorg, verpleging, of begeleiding te geven die hij/zij nodig heeft. Dan kan de Zorgunit een goed alternatief zijn. We zijn een kleinschalige kliniek en bij ons kan een cliënt terecht voor bijvoorbeeld specifieke wondbehandeling, revalidatie, aansterken na een ziekenhuisopname, of palliatieve zorg. De opnameperiode is per persoon verschillend en varieert van een paar dagen tot 6 weken. Er zijn 4 moderne kamers die zijn voorzien van de nieuwste hulpmiddelen. Wij werken nauw samen met de artsen/polikliniek, afdeling fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek.

Ervaringen vanuit Marcel

“Al jaren had ik veel last van mijn heup en omdat ik de laatste tijd vaak pijn had ben ik daar eind oktober aan geopereerd. Dat is heel goed gegaan en de volgende dag ben ik al verhuisd naar de Zorgunit van Esdégé-Reigersdaal. Ik werd door twee van mijn beste vrienden vanuit het ziekenhuis daar naar toe gebracht. Ik vond het wel spannend maar het was fantastisch hoe ik op de Zorgunit werd opgevangen. Het stelde mij direct op mijn gemak en het voelde als een heel warm welkom.

De medewerkers van de zorgunit zijn zonder uitzondering heel betrokken en zorgzaam en het geeft mij het gevoel dat we echt samenwerken aan mijn gezondheid en aan mijn herstel. Het gaat inmiddels de goede kant op, maar ik ben af en toe nog wat wankel. Vanmorgen moest ik nog door Britt opgevangen worden toen ik bijna viel bij een oefening. Ik heb nu nog mijn rollator nodig en ik moet nog wat sterker worden voordat ik weer naar huis kan. Dat kan nog wel even duren, maar dat vind ik geen enkel probleem. Op de zorgunit voel ik mij veilig en hier wordt ik heel goed verzorgd. Ik wil pas weer naar huis als ik ook weer de trap op kan lopen.”

Wat bieden we jou?

  • Een contract voor een half jaar van 24-28 uur per week ter zwangerschapsvervanging van 1 van onze collega’s, wellicht zijn er in de toekomst mogelijkheden om het dienstverband om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een bruto maandsalaris, afhankelijk van je ervaring, tussen minimaal € 2.821,- en maximaal € 3.938,- per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform CAO Gehandicaptenzorg. De functie is nog in afwachting van definitieve indeling in het functiehuis.
  • De werkzaamheden zullen op regelmatige tijden plaatsvinden (tussen 7.00 uur en 22.30 uur). Er zijn geen slaap-, of nachtdiensten.
  • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en natuurlijk vakantiedagen.
  • Een veilige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn. We zijn allemaal gelijk, we gaan open en informeel met elkaar om en we staan voor elkaar klaar.
  • Alle middelen om te kunnen groeien en ontwikkelen.

Meer weten? Hier vind je een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een verpleegkundige achtergrond en bent BIG geregistreerd. Op basis van opleiding en ervaring functioneer je op MBO+/HBO niveau.
  • Als medewerker van de Zorgunit werk je zelfstandig. Dit betekent dat je situaties zelf inschat en beoordeelt en hier adequaat naar handelt.
  • Je bent in ruime mate flexibel en kunt inspelen op veranderingen en je kunt omgaan met de verschillende niveaus en zorgvragen van cliënten. Ervaring met verpleegtechnische handelingen gekoppeld aan een goed observatievermogen is daarbij een vereiste.

Over ons

Bij Esdégé-Reigersdaal geven we elkaar de ruimte om zelf beslissingen te nemen, zo werken we aan een waardevol bestaan voor, volgens en met onze cliënten. Jij hebt de regie over je eigen werk. Je hebt de tijd en ruimte om een sterke relatie met je cliënten op te bouwen, zodat je hen zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Medemensen onder elkaar.

Solliciteren

Is deze functie iets voor jou? Dan horen we graag van je! Wij zijn benieuwd wie je bent en wat je kunt. Klik op ‘Solliciteer’ en laat je gegevens achter. Je ontvangt via e-mail een bevestiging dat je sollicitatie goed is ontvangen. Wij sluiten de vacature zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Interne kandidaten hebben, als zij geschikt zijn voor de vacature, voorrang op externe kandidaten.

Bekijk hier ons overzicht van het sollicitatieproces.

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Zorgunit op telefoonnummer 06 - 15067227. Of met clustermanager Bart Kwaaitaal via 06-15654997 en bart.kwaaitaal@esdege-reigersdaal.nl.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen