Begeleider | Havikstraat 16 Assen

Organisatie:
Vanboeijen
Locatie:
Assen
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
uren in overleg

Solliciteren kan tot en met

Maak het verschil in het leven van onze bewoners!
Binnen de Havikstraat in Assen-Oost creëren we een omgeving waarin onze bewoners zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze willen zijn. En daar hebben we jou voor nodig!

Over de locatie

De Havikstraat is een gezellige woonlocatie waar 13 bewoners met een licht tot matig verstandelijke beperking hun thuis vinden. Naast hun beperking kan er sprake zijn van lichte verslavingsproblematiek, autisme of hechtingsproblemen. Elke bewoner heeft een eigen appartement, met daarnaast een gemeenschappelijke eetkeuken en huiskamer waar ze samen kunnen komen. Ook bieden we begeleiding aan een bewoner in zijn eigen huis vanuit deze locatie.
De vragen van onze bewoners zijn divers: van hulp bij werk, vrije tijd en financiën tot vragen over relaties en het dagelijks leven. Maar ook diepere vraagstukken zoals "Wie ben ik?" en "Wat wil ik?" komen aan bod. Jij bent er om hen te begeleiden in het vinden van antwoorden en het zetten van stappen richting hun doelen.

Over de functie: wat ga je doen?

Vanwege de uiteenlopende ondersteuningsvragen zoeken wij een begeleider die breed inzetbaar is. Jij weet als geen ander hoe je kunt schakelen tussen de verschillende hulpvragen en biedt begeleiding op een manier die aansluit bij de behoeften van de bewoners. Jouw stijl kenmerkt zich door openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Je volgt de Vanboeijen Manier, een methodiek die ons helpt om de beste zorg te bieden.

Over jou, onze nieuwe collega

Je bent zelfverzekerd, reflecteert goed op je eigen handelen en werkt methodisch. Je bent flexibel, neemt graag initiatief en draagt bij aan een warme werksfeer. Uiteraard heb je een relevante opleiding (minimaal mbo 3) en affiniteit met autisme, psychiatrie en hechtingsproblematiek. Bovendien ben je in staat om op een open en eerlijke manier met je collega’s samen te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Werken bij Vanboeijen betekent dagelijks bijdragen aan een mooi leven voor onze bewoners. Daarnaast bieden we jou:
  • Direct een vast dienstverband. Wij geloven in een langdurige samenwerking!
  • Mogelijkheden voor opleidingen, cursussen en e-learnings om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tot maximaal €3360,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je ervaring (FWG 35).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling via het PFZW, reiskostenvergoeding en aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work.

Wat neem jij verder mee?

  • Affiniteit met autisme, psychiatrie en hechtingsproblematiek.
  • Het vermogen om in te spelen op de behoeften van de bewoners en gemakkelijk te schakelen tussen ruimte geven, uitnodigend zijn en richting geven.
  • Een positieve houding, een gezonde dosis humor en een heldere manier van communiceren.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We maken graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie via de link 'solliciteren'. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze recruiters, Helga Kohl (06 29 48 78 04) of Ella Klaassen (06 13 74 63 29), of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl.

Wil je meer weten over de locatie of de doelgroep? Neem dan contact op met Julia Bergsma (Zorgmanager) via 06 13 07 94 86.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen