Help patiënten grip krijgen op epilepsie – en op hun leven.
Hoe ziet jouw werkdag eruit
Afdeling 6 is een opnameafdeling voor volwassenen op locatie Heeze, binnen het cluster Diagnostiek en Behandeling. De afdeling maakt deel uit van het derde echelon ziekenhuis en het expertisecentrum Kempenhaeghe, en behoort tot het Academisch Centrum voor Epileptologie. Hier verlenen we zorg aan mensen met epilepsie of een vermoeden daarvan, evenals aan patiënten met epilepsie- en/of aanvalgerelateerde hulp- en zorgvragen. De focus ligt voornamelijk op multidisciplinaire, kortdurende, medisch georiënteerde diagnostiek en behandeling.
De doelgroep van Afdeling 6 is zeer divers wat betreft leeftijd, niveau en problematiek. Naast medische problematiek spelen vaak ook psychosociale factoren een rol. De afdeling biedt plaats aan maximaal zes patiënten, die van elkaar verschillen in opnamereden, zorgbehoefte, niveau en persoonlijke overtuigingen.
Op afdeling 6 staan we voor gastvrijheid, persoonlijke aandacht en bejegening op maat. Er wordt gekeken naar de individuele behoeften van de patiënt en groepscohesie. Tijdens een aanval wordt gezorgd voor de veiligheid van een patiënt en wordt er zoveel mogelijk informatie verzameld door middel van verpleegkundige expertise ondersteund door technische apparatuur, zoals een camera. De informatie wordt besproken in een multidisciplinair team, waardoor het beleid verder vorm krijgt tijdens de opname.
Naast epileptische aanvallen zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding van psychosociale problematiek, zoals niet-epileptische aanvallen, persoonlijkheidskenmerken, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast biedt Afdeling 6 zorg aan pre- en postoperatieve patiënten in het kader van chirurgische ingrepen bij epilepsie.
Over het opnamecentrum
Afdeling 6 is gevestigd op locatie Heeze. Het opnamecentrum omvat, naast Afdeling 6 voor volwassenen, ook een afdeling voor kinderen en een gespecialiseerde Epilepsie Monitoring Unit (EMU). In de EMU worden patiënten gedurende een afgebakende periode continu geobserveerd met EEG- en videomonitoring. Voor alle patiënten geldt dat er sprake is van epilepsie of een verdenking daarvan, eventueel met bijkomende psychosociale problematiek. Het opnamecentrum heeft tevens een expertisefunctie richting andere afdelingen die meer gericht zijn op langdurige zorg en wonen.
Wat breng jij mee
- Je hebt een afgeronde (GGZ-)verpleegkundige opleiding op niveau 4 of 5 en bent BIG-geregistreerd.
- Je beschikt over kerncompetenties die passen bij Afdeling 6: gastvrijheid, empathie, veiligheid en transparante communicatie.
- Je bent zelfstandig, professioneel, enthousiast en flexibel.
- Je hebt ervaring en affiniteit met mensen met psychosociale en/of psychiatrische problematiek.
- Kennis en ervaring met epilepsie is een pré.
Wat bieden wij jou
- Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
- Uren in overleg, bij voorkeur tussen 28 en 36 uur per week.
- Salaris volgens de cao Ziekenhuizen, FWG 45: maximaal € 4.015,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
- Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
- Een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zoals de aanschaf van een mobiele telefoon of een sportschoolabonnement.
- De kans om bij te dragen aan kennisverbreding en ontwikkeling voor de doelgroep en het team.
Sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 13 februari vanaf 13.00 uur.
Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met afdeling 6 via telefoonnummer: 040-2279337.
Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?
Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.
Solliciteren kan tot en met