Senior recruiter

Organisatie:
Stichting Pergamijn
Locatie:
Sittard
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32 - 36 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Senior Recruiter (32-36 uur) - Bouw mee aan de toekomst van zorg bij Pergamijn!

Ben jij een senior recruiter met een warm hart voor de zorg? Wil jij jouw passie inzetten om ervoor te zorgen dat onze cliënten de beste begeleiders krijgen en dat nieuwe medewerkers een vliegende start maken op een plek die écht bij hen past? Bij Pergamijn krijg jij die kans! Wij zoeken een enthousiaste senior recruiter die niet alleen mee vacatures invult, maar ook meehelpt onze recruitmentafdeling verder op te bouwen.

Jouw rol bij Pergamijn Als senior recruiter speel je een sleutelrol in het versterken van ons recruitmentproces. Je werkt nauw samen met teammanagers om de juiste kandidaten te vinden, je schrijft pakkende vacatureteksten, begeleidt het selectieproces van A tot Z en zorgt voor een warme onboarding van nieuwe collega’s. Met jouw inzichten draag je bij aan de verbetering van onze wervingsstrategieën en geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies.

Je staat er niet alleen voor! Samen met onze collega's van marketing & communicatie werk je aan Pergamijn’s employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Van wervingscampagnes en het optimaliseren van onze "werkenbij"-site, tot social media activiteiten en het uitbreiden van ons zorgnetwerk, jij speelt een actieve rol. Daarnaast werk je nauw samen met onze praktijkopleiders om nieuwe leerlingen te werven en ben je voor onze teammanagers een waardevolle sparringpartner, altijd op de hoogte van de laatste arbeidsmarktontwikkelingen.

Maar dat is niet alles: je krijgt de kans om aan uitdagende in- en externe projecten te werken en echt het verschil te maken binnen een organisatie die volop in beweging is.

Wat wij jou bieden: Bij Pergamijn draait het niet alleen om onze cliënten, maar ook om jou als medewerker. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden volop mogelijkheden om je carrière vorm te geven op een manier die bij jou past. Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg FWG 55 tussen € 3.347,- en € 4.902,- (volgens salarisaanpassing per 1-12-2024).
  • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een balansverlofregeling van 57 uur (o.b.v. 36 uur).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% plus 8% vakantiegeld.
  • Een op maat gemaakt inwerktraject zodat jij stevig van start kunt gaan.


Jij past bij ons als: Je bent iemand met een stevige persoonlijkheid, een open en klantgerichte houding, en weet de balans te vinden tussen betrokkenheid en professionele afstand. Je kunt goed omgaan met druk en behoudt het overzicht in een dynamische omgeving. Je legt gemakkelijk contacten en weet mensen te enthousiasmeren met jouw originele en creatieve aanpak. Kritisch naar jezelf en anderen, maar altijd met een positieve blik op uitdagingen.

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en relevante ervaring als senior recruiter (ervaring in de zorgsector zou mooi meegenomen zijn, maar geen vereiste)
  • Je analyseert gegevens ten aanzien van recruitment (we werken met Recruitee), stelt managementrapportages op en geeft gevraagd en ongevraagd advies.


Ben jij klaar voor deze uitdaging? Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan de toekomst van de gehandicaptenzorg? Solliciteer dan snel met jouw motivatie en cv via onze website: www.werkenbijpergamijn.nl.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Robert van den Hove (interim senior recruiter) per mail: robert.vandenhove@pergamijn.org of per telefoon: 0646384462.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten in de procedure, die bestaat uit twee gesprekken met ons recruitmentteam en HR.

Durf jij de stap te zetten? Solliciteer nu en bouw mee aan een zorgzame toekomst bij Pergamijn!

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen