Gedragsdeskundigen | Assen

Organisatie:
Vanboeijen
Locatie:
Assen
Opleidingsniveau
WO
Uren per week
28 tot 36 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Word jij blij van het ondersteunen van mensen met een lichte verstandelijke beperking in hun deelname aan de maatschappij?
Vind je het uitdagend om hun ondersteuningsbehoeften te ontdekken? Wil jij bijdragen aan een zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, met houvast in dagelijkse activiteiten en de relatie met hun begeleiders?
Ons behandelteam van orthopedagogen en psychologen zoekt nieuwe collega's. Heb jij affiniteit met ouder wordende bewoners of mensen met een lichte verstandelijke beperking? Solliciteer!

Over ons:

Bij Vanboeijen geloven we dat ieder mens een waardevol leven verdient. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en complexe ondersteuningsbehoeften vanuit onze visie: Goed leven–Mooi werk– Met elkaar. Met ruim 1600 collega’s bieden we zorg en ondersteuning aan meer dan 1000 cliënten.

De afdeling Advies, Behandeling en Consult (ABC) van Vanboeijen is gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Ons multidisciplinair team werkt nauw samen om de hoogste kwaliteit van zorg te leveren, zowel binnen Vanboeijen als daarbuiten via onze polikliniek.

Over jou, onze nieuwe collega:

  • Je hebt een natuurlijke interesse in mensen en affiniteit met mensen met een beperking. Je draagt graag bij aan hun leven.
  • Je maakt het verschil in de behandeling van onze bewoners en hebt een rol die er echt toe doet.
  • Je houdt ervan om samen te werken en te sparren met teamgenoten.
  • Je bent zorgvuldig, geeft niet snel op, en weet goed je positie in te nemen terwijl je anderen gedegen adviseert.
  • Je volgt ontwikkelingen in jouw vakgebied nauwgezet en krijgt energie van integraal werken door samen te leren van omliggende disciplines.

Over de functie:

Als gedragsdeskundige speel je een centrale rol in het ondersteunen en adviseren van teams op onze woon- en dagbestedingslocaties. Samen met de zorgmanager werk je nauw samen om persoonlijk begeleiders te ondersteunen bij de uitvoering van de persoonlijke plannen van onze bewoners. Je draagt bij aan de kwaliteitsverbetering van de hele organisatie en je expertise wordt ingezet op verschillende gebieden, zoals ontwikkeling, opleiding en onderzoek.

Je krijgt een eigen expertiseterrein en kunt optreden als programmaleider of betrokken zijn bij zorginhoudelijke ontwikkelingen. Daarnaast bevorder je de deskundigheid van medewerkers en kun je als regiebehandelaar werken, waarbij meerdere disciplines worden ingezet. Ook therapie voor interne of externe cliënten is onderdeel van je functie. Je werkt samen met een groot team van gedragsdeskundigen.

Wat breng je mee:

  • Een afgeronde universitaire opleiding in Orthopedagogiek of Psychologie en bij voorkeur expertise in complexe zorg en gespecialiseerde WLZ-behandeling.
  • Ervaring of affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.
  • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen en de vaardigheid om theoretische kaders praktisch toe te passen op cliënt- en organisatieniveau.
  • Een positieve, oplossingsgerichte en toekomstgerichte houding met focus op de ontwikkeling van bewoners en hun systeem.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, met enthousiasme voor samenwerking en vernieuwing.
  • Een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij:

  • Je krijgt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Alle mogelijkheid en een groot aanbod in opleidingen, cursussen en e-learnings.
  • Een salaris conform de CAO-Gehandicaptenzorg afhankelijk van opleiding en ervaring functieschaal FWG 60 of 65.
  • Uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen.
  • Je kunt gebruik maken voordelige uitruilregelingen voor reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop of telefoon een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief voor 1 november 2024 as. Via de link ‘solliciteer’.

Wil je eerst meer weten over de vacature of het team? Dan kun je contact opnemen met Hsia Ping Ling(Manager ) via 06-13366278

Als je bij Vanboeijen wilt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren.


 

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen