Technisch onderhoudsmedewerker - St. Anna in Heel

Organisatie:
Koraal
Locatie:
Heel
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
36 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Binnen het facilitaire team van Koraal locatie St. Anna in Heel zoeken we een nieuwe collega voor de functie van Technisch Onderhoudsmedewerker. Een leuke, veelzijdige baan waarin creativiteit en vakkundigheid samengaan. Je levert een bijdrage aan het welzijn van onze cliënten, door waar mogelijk met hen samen te werken.

Over de functie
Onze facilitaire teams ondersteunen en begeleiden de realisatie van de facilitaire en vastgoedservices in de regio. Daarbij valt te denken aan: eten en drinken, schoonmaak, logistieke dienstverlening (magazijn, afvalverwijdering e.d.), bedrijfsrestaurants, groenvoorziening, verhuizingen, receptie, garderobediensten en technische diensten (storingen, klachten en wensen via het Centraal Meldpunt).

Elke regio heeft een facilitair team, dat wordt aangestuurd door een Teamleider Facilitair. Voor het regioteam bij St. Anna zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Technisch Onderhoudsmedewerker.

Als Technisch Onderhoudsmedewerker voer je voornamelijk kleine (met name bouwkundige) reparatiewerkzaamheden uit. Je begeleidt en beoordeelt werkzaamheden van uitvoerende partijen en leveranciers in het kader van preventief, correctief, curatief en inspectieonderhoud. Daarnaast adviseer je de technisch coördinator van de serviceorganisatie en zorg je voor een juiste afstemming met de collega technici in andere regio’s op het gebied van het delen van kennis, expertise en ervaring. Mochten de werkzaamheden dat vereisen, dan ben je ook inzetbaar op andere locaties.

Je taken zijn o.a.:

  • Het verrichten van eerstelijns beoordeling van storing en klachten en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en reparaties, in afstemming met en op verzoek van de Technisch Coördinator.
  • Het proactief uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden.
  • Het ondersteunen bij en/of oplossen van calamiteiten.
  • Het controleren van onderhoudswerkzaamheden en monitoren van curatieve werkzaamheden en het uitvoeren van preventieve inspectieronden.
  • Het uitvoeren van technische beheertaken en controleren op de uitvoering van beheertaken door derden (praktisch en administratief).


Wat biedt Koraal?
Een leuke, veelzijdige baan waarin creativiteit en vakkundigheid samengaan. Je komt in een team te werken dat de zorg en techniek een warm hart toedraagt. Samen staan jullie voor technisch-facilitaire ondersteuning voor onze jongeren en collega's in de regio.

  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 30 (per 1 december ‘24 CAO wijziging): min €2.237 en max €3.191 bruto/maand bij een 36-urige werkweek.
  • Contract: een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
  • Uren: 36 uur per week.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiscaal gunstig sporten, groene arbeidsvoorwaarden)
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Standplaats: standplaats is Heel, echter de bereidheid om naar andere werklocaties te reizen is vereist.


Wie zoeken wij?
Een enthousiaste en energieke collega met hands-on mentaliteit. Je bent doortastend, volhardend en initiatiefrijk. Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, en inlevingsvermogen. Klantgerichtheid staat bij jou voorop; je haalt plezier uit het ondersteunen van collega's met technische vraagstukken.

Daarnaast werk je gestructureerd en nauwkeurig en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je past je gemakkelijk aan naar zowel directe collega's, als medewerkers in de regio en naar cliënten.

Je bent in staat om op proactieve wijze verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van jezelf, je collega’s en van de ontwikkeling van het werk, waardoor vakkennis actueel blijft en je als professional herkend en erkend wordt.

En verder...

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau, denk aan (werktuig)bouwkunde of elektrotechniek.
  • Je hebt twee rechterhanden en haalt plezier uit het analyseren en oplossen van diverse (technische en bouwkundige) problemen.
  • Je kunt werken met het geautomatiseerde systeem m.b.t. meldingen, storingen en wensen. Tevens heb je de kennis om deze informatie te kunnen analyseren en daaruit conclusies te kunnen formuleren.
  • Een afgeronde VCA opleiding is vereist.
  • Je bent verder in het kader van brandveiligheid opgeleid tot Opgeleid Persoon (OP) om brandmeldsystemen te kunnen controleren/testen, of je bent bereid dit te behalen via Koraal.


Over Koraal
Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4.000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jongvolwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong) volwassenen een zo normaal als mogelijk leven te kunnen laten leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl

Meer informatie
Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Arie van den Broek (Teamleider Facilitair) via 06-51 99 64 39 of ABroek@koraal.nl.

Reageren
Wil je graag ons team komen versterken, laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent!

Upload je CV en motivatiebrief uiterlijk zondag 3 november via het sollicitatieformulier.

De eerste gesprekken vinden plaats op 7 en 8 november.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen