Helpende emb

Organisatie:
Middin
Locatie:
Soest
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 2
Uren per week
28 - 32 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Wil jij mensen met een ernstig meervoudige beperking helpen bij hun dagelijkse verzorging en ondersteuning bieden? Draag jij graag bij aan een schone en prettige leefomgeving? Wil jij meebouwen aan een vast, sterk en professioneel team? Kom werken bij Middin als helpende emb op onze woonlocatie Aquarius in Rotterdam en ga voor midden in het leven.

Dit ga je doen
Als helpende bij Middin speel je een essentiële rol in het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer voor onze bewoners met een ernstig meervoudige beperking. Je biedt ondersteuning en zorg en leert de mensen die je helpt goed kennen. Jij werkt onder de verantwoordelijkheid en met de ondersteuning van zorgprofessionals op niveau 3 en 4. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op begeleiding en samenwerking bij het uitvoeren van je taken. Ook is het mogelijk om cursussen en trainingen te volgen zodat jij je verder kan ontwikkelen. Verder ga je:

  • Helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen (adl), zoals eten, aankleden en mensen wassen.
  • Helpen met huishoudelijke taken in de woning, zoals wassen, afruimen en schoonmaken.
  • Zorgen voor een warm en gezellig thuis.
  • Werken met het Middin Kompas.


Hier ga je werken
Op onze woonlocatie Aquarius werk je midden in het leven van Rotterdam. Je gaat aan de slag op een mooie plek op loopafstand van de Zevenhuizerplas. De leeftijden van de bewoners zijn divers, variërend van 20 tot 65 jaar oud. Er wordt intensieve en persoonlijke zorg geboden aan onze bewoners, waarbij hun zelfstandigheid en welzijn centraal staat. Je werkt hier:

  • In een huis dat een binnenplaats deelt met de Basiswerkplaats en de tweede woning van Aquarius. Hier werk je met regelmaat volgens het rooster, met bewoners van Aquarius.
  • Op een locatie met een mooie tuin, waar bij mooi weer gebruik van kan worden gemaakt.
  • In een team die met elkaar in ontwikkeling is om continu te streven naar de beste zorg.
  • Op loopafstand van het openbaar vervoer, zoals de bus en tram, en gratis parkeergelegenheid.


Als helpende werk je op locatie Aquarius in gebroken diensten.
Dit betekent dat je 's ochtends een aantal uren werkt en op dezelfde dag 's avonds ook een aantal uren.
Ochtenddiensten beginnen om 07.00 uur en eindigen om 10.00 uur. Avonddiensten beginnen om 15.00 uur en eindigen om 19.00 uur.
Wil je liever geen gebroken diensten werken, maar bijvoorbeeld alleen een ochtend- of avonddienst op één dag? Dan komen we ook graag met je in contact.

Dit is belangrijk
Je houdt van aanpakken, bent sociaal sterk en je draagt graag bij aan een positieve sfeer op onze locatie Aquarius. Je geeft onze bewoners de aandacht die ze verdienen en hebt daarbij oog voor individuele verschillen. Je haalt voldoening uit verzorgende adl werkzaamheden, staat open voor feedback en bent leergierig. Verder heb je:

  • Met succes minimaal een mbo-2-opleiding in zorg en welzijn afgerond.
  • Ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking.
  • Ervaring met adl-werkzaamheden en het gebruik van tilliften.
  • Je staat open voor het werken via het antroposofisch gedachtegoed.


Dit levert het op
Als Helpende emb krijg je bij Middin volop ruimte, kansen en support om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Net als:

  • Een salaris van € 2.148 tot € 2.969 bruto per maand (op basis van 36 uur per week, fwg 25 cao gehandicaptenzorg). Plus een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avond, het weekend en op feestdagen.
  • Een jaarcontract voor 28 tot 32 uur per week.
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Extra balansverlof boven op jouw wettelijke vakantie-uren en ruimte om een deel van je salaris of vrije dagen te ruilen voor iets anders, zoals extra pensioen of een nieuwe fiets of e-bike.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen