Zelfstandig werkende Kok

Locatie:
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
26 - 31 uren

Solliciteren kan tot en met

Voor de woonlocatie "De Eenhoorn" in Amsterdam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok voor 24 tot 28 uur per week.

Elke dag een publiek van gemiddeld 15 enthousiaste eters, gegarandeerd! Wij bieden jou perfecte werktijden (14:00 tot 19:00 uur) en de weekenden zijn altijd vrij. Klinkt top, toch? We vragen alleen jouw passie en ervaring als kok en of we af en toe gezellig mee mogen koken.

Hier maak jij echt het verschil!

In Watergraafsmeer, vlak bij het Amstelstation, hebben we een gezellige nieuwe plek waar we met zijn 35-en samenwonen, elk in ons eigen appartement. We hebben allemaal een (licht) verstandelijke beperking, maar krijgen volop de kans om zoveel mogelijk zelf te doen. Onze begeleiders helpen ons hierbij.

Onze lobby is de plek waar we samenkomen en buren ontmoeten. We bouwen een community waar iedereen zich welkom voelt. Soms koken we zelfs voor de hele buurt en jouw hulp daarbij zou geweldig zijn!

Start je dag door met ons te bedenken wat er die avond op tafel komt. Doe de boodschappen (met onze hulp natuurlijk!) en check de voorraad. We zouden het fantastisch vinden om van jou te leren. Klinkt dat goed?

Jouw talent

Eten verbindt, dat vind jij ook. En jij hebt zin om die verbinding ook met ons aan te gaan. Je bent toe aan een stap buiten de horeca, zodat je op regelmatige tijden werkt en minder stress ervaart. Om goed in balans te blijven in deze functie heb je:

· Een mbo-diploma zoals bijvoorbeeld (Gespecialiseerd) Kok of Zelfstandig Werkend Kok.

· Een aantal jaren ervaring in een professionele keuken.

· Een positieve mindset en een flinke dosis energie om de leukste gerechten te bereiden samen met ons.

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
  • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van maximaal € 3360 bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag. Er hebben onderhandelingen plaatsgevonden binnen de huidige gehandicaptenzorg CAO. Dit brengt veel voordelen met zich mee waaronder een loonsverhoging van 13.2% en een betere reisvergoeding. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan hier de onderhandelingsresultaten;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 31 oktober 2024. Het vacaturenummer is 5273.
Heb je nog vragen? Bel dan de locatie op telefoonnummer 06 - 2785 3106.

Na ontvangst van je sollicitatie nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op voor het plannen van een kennismaking.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen