Coördinerend begeleider dagbesteding Alphen aan de Rijn

Locatie:
Alphen aan den Rijn
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32 - 36 uren

Solliciteren kan tot en met

In Alphen aan de Rijn zijn we van voornemens een nieuwe groep te starten. Wil jij aan de slag om als kartrekker een nieuwe groep neer te zetten op basis van onze dienstverleningsconcepten mijnwerk, talentwerkt en mijnwerkonline?

Ben jij een kei in het helpen ontdekken van talenten en een pionier in het creëren van een vraaggerichte aanbod? Kun jij daarin ook nog eens de aansluiting maken met de omgeving zodat de nieuwe groep volop in de samenleving staat? Dan ben jij de coördinerend begeleider die wij zoeken! We komen graag met jou in contact.

We zoeken een ondernemende coördinerend begeleider, aantal uren in overleg

  • Je hebt een stimulerende rol en ondersteunt mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking en GGZ cliënten.
  • Je leert hun zo zelfstandig mogelijk werken.
  • Je ziet en creëert mogelijkheden om mee doen in de samenleving mogelijk te maken.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent ondernemend ingesteld.
  • Je kunt in een klein team werken en verantwoordelijkheid dragen

Jouw werkplek

De locatie Top Alphen bevindt zich in Alphen a/d Rijn, van daaruit ga je op zoek naar nieuwe cliënten en onderzoek je wat hun wensen en behoeftes zijn en begeleidt hen naar de juiste zinvolle dagbesteding die bij hun past. Je volgt hun ontwikkelingen en sluit daarbij aan.

Jouw uitdaging
Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Waar je samen met je collega's zoekt naar een zinvolle invulling van de dag en waardevolle dagbestedingsactiviteiten voor de bewoners? Vind jij het leuk om te werken met mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking? Dan zoeken wij jou!

  • Je helpt de deelnemers bij het leiden van een gewoon leven, waar activiteiten en dag invulling onderdeel van zijn. Je denkt in mogelijkheden en gaat altijd opzoek naar wat iemand wel kan. Je bent positief ingesteld
  • Je bent creatief en hebt ideeën om de dagbesteding te blijven ontwikkelen.
  • Je werkt ontwikkelingsgericht, stelt doelen op en weet deze te vertalen in een passende activiteit.
  • Je bent een ster in het maken en onderhouden van nieuwe en bestaande contacten en durft verbinding aan te gaan.

Over jou
Je hebt passie voor de zorg en begeleiding van mensen met een licht/matig verstandelijke beperking, je hebt humor en bent ondernemend. Daarnaast heb je een afgeronde MBO/HBO diploma in de richting van zorg en welzijn/social work.

Dit krijg je van ons

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • Een bruto salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, minimaal € 2727,- en maximaal € 4017,- (FWG 40/45 afhankelijk van je opleiding) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Allerlei trainingen in ons vernieuwde leerhuis.
  • Om je werk goed te kunnen uitvoeren, staat er een team om je heen met betrokken collega’s om je wegwijs te maken op de locatie.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig heb.
  • Je kan gebruik maken van ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waaronder fietsplan, fitness en computer/laptop/iPad regeling.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Reageer dan snel en stuur ons je cv voorzien van een korte motivatie. Doe dit uiterlijk 28 oktober 2024. Na je sollicitatie nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Willy in ‘t Hout, op telefoonnummer 06 – 21 82 57 02 of met Bertine de Ruiter op telefoonnummer 06-11 37 15 90

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen