Operationeel planner, 32-36uur in Echt

Organisatie:
Stichting Pergamijn
Locatie:
Echt
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
32 - 36 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Operationeel Planner, 32 tot 36 uur, Echt

Houd jij het hoofd koel onder alle plan-technische omstandigheden en uitdagingen en kom je keer op keer met een goede oplossing voor welke situatie dan ook? Dan zoeken wij jou als aanvulling voor het team Centraal Plan- en Flexbureau bij Stichting Pergamijn!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ondersteun je bij de realisatie van een optimale roosterplanning. Je stelt een basisplan, basisrooster en werkrooster op voor meerdere zorgteams (organisatorische eenheden). Je maakt de planning op basis van de gestelde plandoelen, signaleert tijdig knelpunten in de capaciteit van de teams (korte en langere termijn) en onderhoudt in dit kader intensieve contacten met teams en teammanagers zorg. Je werkt volgens planprotocollen (planinstructies) en doet zo nodig verbetervoorstellen.

Ook beheer je de flexuren zodat er binnen de toegewezen plan-eenheid sprake is van een efficiënte en effectieve inzet van flexibel personeel. Je analyseert en brengt de benodigde capaciteit aan flexmedewerkers (flex en PNIL - personeel niet in loondienst) binnen de plan-eenheid in kaart. En je zorgt ervoor dat het aantal benodigde flexuren tijdig is gecontracteerd en ingepland.

Je vervult een vraagbaak- en adviesfunctie voor teammanagers zorg binnen de plan-eenheid omtrent het ontwerp en de afstemming van de roosterplanning (forecast langere termijn), je adviseert over de capaciteit en gewenste deskundigheidmix en verzamelt zo nodig gegevens voor managementinformatie.

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 40; (min. €2727,- max. €3678,- o.b.v. 36 uur, salarisschalen per 01-12-2024);
  • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
  • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)
  • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg.
  • Intentie tot vast dienstverband;


En verder vinden we het belangrijk:

  • Dat je een goede werk-/privébalans vindt.
  • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen
  • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer


Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO-4 diploma
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als planner op operationeel niveau; je bent in staat deze kennis om te zetten naar tactisch en strategisch advies
  • Je hebt ervaring met het tot stand brengen van capaciteitsplannen, conceptplannen en roosters
  • Je bent bekend met het roosterpakket SDB, CAO en ATW en ATB


Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
Als operationeel planner ondersteun en faciliteer je de zorgteams bij de totstandkoming van een efficiënt, effectief en volledig bijgewerkt capaciteitsplan. En bij het opstellen van een basisrooster zodat 24 uur per dag kwalitatieve en verantwoorde zorg wordt geleverd. Je maakt openstaande diensten inzichtelijk en informeert het team Centraal Plan- en Flexbureau en de teammanager hierover tijdig. Dit doe je allemaal op kantoor in Echt. Thuiswerken is niet mogelijk.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Floortje Larik via telefoonnummer +31639348475. Floortje is afwezig tot 14 oktober. Bel met vragen tot 14 oktober met Anja Völler 06-51322015

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Justin 06-14957174 of Anja: 06-51322015

Een aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen