Coördinerende Begeleider| De Vlint Assen

Organisatie:
Vanboeijen
Locatie:
Assen
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
uren in overleg

Solliciteren kan tot en met

Heb jij een passie voor het begeleiden van mensen met verstandelijke beperkingen en diverse ondersteuningsvragen? Ben jij gedreven, empathisch en klaar om een verschil te maken in hun dagelijks leven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij de Vlint kom je terecht in een gezellig team dat graag de diepgang zoekt en waar saamhorigheid, verbinding en humor centraal staan en ze een groot hart hebben voor de deelnemers."

Over de locatie

De Vlint is een belevingsgerichte groep voor deelnemers met een ernstig meervoudige beperking (EMB), waar activiteiten worden afgestemd op de individuele behoeften van de deelnemers. Naast diverse activiteiten zoals wandelen, snoezelen en bewegen, is er aandacht voor rustmomenten. Deelnemers kunnen sommige deelnemers hebben hulp nodig bij het eten, drinken en lopen en hebben ondersteuning nodig bij dagelijkse handelingen (ADL). Verbale en fysieke agressie kan voorkomen, dus medewerkers moeten hier goed mee om kunnen gaan. Er wordt gebruik gemaakt van hulpmiddelen zoals een tillift en rolstoel. Persoonlijke aandacht en welzijn staan bij De Vlint centraal, met een focus op een veilige en ondersteunende omgeving.

Over de functie

Als coördinerende begeleider bij Vlint begeleid je 9 bewoners met diverse beperkingen. Je biedt individuele begeleiding en werkt nauw samen met bewoners en hun persoonlijk begeleiders (PB-ers) om sterke relaties op te bouwen. Je ondersteunt bewoners en cliënten in hun dagelijks leven en coördineert de werk- en dagbesteding. Je stelt werkplannen met activiteitenkaarten op als onderdeel van het persoonlijk plan en bewaakt de kwaliteitsafspraken. Daarnaast ontwikkel je nieuwe activiteiten. Je werkt in een team dat nauw samenwerkt met zorgprofessionals, waarbij de verbinding met locaties en persoonlijk begeleiders essentieel is.

Over jou, onze nieuwe collega

  • Je coördineert werk- en dagbesteding, stelt werkplannen op en beheert activiteitenkaarten.
  • Je onderhoudt effectief contacten met verwanten en de persoonlijk begeleider wonen en maakt praktische afspraken over te leveren diensten.
  • Je bewaakt de kwaliteit van werk- en dagbesteding en legt verbindingen met alle betrokken partijen.
  • Je stimuleert de zelfredzaamheid van bewoners en cliënten en draagt bij aan een prettige werkomgeving.
  • Je bevordert sociale contacten en maatschappelijke participatie van bewoners en cliënten.
  • Je rapporteert duidelijk en nauwkeurig over de werkzaamheden.
  • Je werkt binnen de cirkel EMB/ouderen en bent flexibel inzetbaar voor zowel wonen als dagbesteding.

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt meteen een vast contract. We gaan voor die langdurige relatie!
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen.
  • Een salaris conform de CAO-Gehandicaptenzorg van maximaal €3606,- per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 40). Daarnaast ontvang je in mei jouw vakantiegeld en in december ontvang je een eindejaarsuitkering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Een reiskosten regeling en voor de shoppers onder ons aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work bij bijvoorbeeld Bol.com.

We hebben je enthousiast gemaakt! En nu?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteer.
Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters door te bellen of Whatsappen naar: Helga Kohl (06 29 48 78 04) | Ella Klaassen (06 13 74 63 29) of stuur een mail naar werving.selectie@vanboeijen.nl.

Heb je vragen betreft de doelgroep of locatie dan mag je ook contact opnemen met de Zorgmanager Mirjam Bakker (Zorgmanager) door te bellen of Whatsappen naar 06 – 30 21 47 88

Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.


 

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen