Neuroloog-kinderneuroloog/ Kinderarts (0.8 - 1.0 fte)

Organisatie:
Stichting Kempenhaeghe
Locatie:
Heeze
Opleidingsniveau
WO
Uren per week
28 - 36 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Bouw mee aan de toekomst van kinderneurologie met ruimte voor leiderschap, innovatie en zorg op topniveau

Informatie
Het Academisch Centrum voor Epileptologie (ACE) Kempenhaeghe zoekt een ambitieuze kinderneuroloog met een passie voor patiënten zorg, een sterke persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten. In deze functie combineer je je medische expertise met onderzoek en opleiding. Je werkt graag in een multidisciplinair team en hebt een duidelijke visie op de zorg voor kinderen en adolescenten met complexe epilepsie.

Binnen ACE/ CNL krijg je de kans om zorg en expertise te verbinden. Je houdt je bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en adolescenten, waarbij je gebruik maakt van uitgebreide onderzoeksmogelijkheden zoals EEG, MRI en genetisch onderzoek en uitgebreide behandelmogelijkheden zoals epilepsiechirurgie, neuromodulatie, ketogeen dieet en farmacologische studies. Dankzij de samenwerking met het MUMC+ en de TU Eindhoven krijg je toegang tot unieke mogelijkheden voor klinisch en toegepast onderzoek, waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de innovatie in de zorg. Kempenhaeghe is een opleidingscentrum en is vol in ontwikkeling met veel kansen om je te ontwikkelen op gebied van opleiding en management.

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Als kinderneuroloog bij Kempenhaeghe richt je je op de diagnostiek en behandeling van kinderen en adolescenten met complexe epilepsie, vaak na intensieve trajecten elders. In multidisciplinaire teams bied je hoogwaardige zorg en draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek, ondersteund door samenwerkingen met verschillende academische centra. Deze functie biedt een mooie balans tussen klinisch werk, wetenschappelijke verdieping en mogelijkheden voor ontwikkeling op het gebied van management en onderwijs. Je neemt deel aan diensten tijdens ANW-uren.

Wat breng jij mee

  • Je bent een enthousiaste professional met een passie voor epilepsie en de soms ingewikkelde puzzels die co-morbiditeiten met zich meebrengen.
  • Je hebt een proactieve, verbindende houding en weet hoe je collega's kunt inspireren—misschien zelfs met een grapje of een kop koffie tussendoor.
  • Je bent een teamspeler die energie haalt uit samenwerken en weet dat je samen sterker staat, vooral in complexe casussen.
  • Je hebt zin om je kennis te verdiepen en verder te ontwikkelen binnen een uitdagende, academische omgeving.
  • Je bent niet bang om initiatief te nemen en mee te denken over hoe we samen de zorg kunnen blijven verbeteren—en je houdt van een beetje humor om de balans te bewaren!
  • Je wilt bijdragen aan het verder vormgeven van de zorg en je hebt interesse in overstijgende taken zoals management en onderzoek.


Wat bieden wij jou

  • Een inspirerende werkomgeving waar je deel uitmaakt van een ambitieus en multidisciplinair team.
  • De mogelijkheid om je expertise verder te ontwikkelen in samenwerking met landelijke en internationale partners.
  • Een uitdagende positie waarin je ruimte krijgt voor persoonlijke groei en wetenschappelijke verdieping.
  • Legio mogelijkheden om je ambities richting opleiding, wetenschap en/of management vorm te geven.
  • Een aanstelling voor één jaar, met de intentie om deze bij goed functioneren om te zetten in een vast contract.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS.


Over Kempenhaeghe
Kempenhaeghe is hét expertise- en behandelcentrum op het gebied van epilepsie, slaap en neurologische leerstoornissen in Nederland. Dankzij de unieke samenwerking met onder andere het MUMC+, de TU Eindhoven en andere UMC’s biedt Kempenhaeghe unieke mogelijkheden tot zuiloverstijgende zorg en grensverleggend klinisch en wetenschappelijk onderzoek.

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met dr. Paul Berger, directeur Cure, via telefoonnummer 040-227 9169

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen