Verzorgingsassistent Meander (Beverwijk)

Organisatie:
Stichting SIG
Locatie:
Beverwijk
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
15 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Woonproject de Meander is een ouderinitiatief van de Stichting Meander waar SIG de professionele begeleiding biedt. Aan de Beneluxlaan in Beverwijk wonen 9 cliënten in de leeftijd van 35 tot 65 jaar. Ze wonen in hun eigen appartement en er is één gezamenlijke ruimte waar cliënten samen kunnen eten of bijvoorbeeld een spelletje doen. Overdag werken de cliënten in dagbestedingsprojecten.

We vinden het belangrijk om onze cliënten een veilig en warm thuis te bieden, met aandacht voor eigen regie en individuele mogelijkheden van de cliënt.

Wat ga je doen?
Als verzorgingsassistent maak je onderdeel uit van een klein, professioneel team. Je verricht verzorgende en huishoudelijke werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je bij diverse activiteiten, zoals koken, boodschappen doen en/of recreatieve activiteiten. Het contact met de cliënten geeft kleur aan jouw dag èn aan die van onze cliënten!

Je werkt gemiddeld 15 uur per week volgens een wisselend rooster dat ruim van te voren bekend is. Je werkt meestal op doordeweekse dagen of avonden en af en toe in het weekend.

Wie ben je?
Je hebt ervaring met verzorging en huishouding. Het werken met onze doelgroep spreekt jou aan. Je bent een echte 'doener' en je vindt het leuk om actief aan de slag te gaan met opdrachten. Je toont initiatief en je bent sociaal ingegesteld. Je levert een belangrijke bijdrage aan een fijne woonomgeving voor onze cliënten. Je weet met humor oplossingen te bedenken als het net even anders gaat.

Je ziet de vele voordelen van het werken in een wisselend rooster (geen slaapdiensten) en je werkt daarin flexibel samen binnen het team.

Wat kun je van ons verwachten?
Een afwisselende baan met fijne collega's en een gemoedelijke sfeer waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een gedegen inwerktraject en je neemt deel aan een intern scholingsprogramma voor nieuwe medewerkers.

Ontspanning en vitaliteit van medewerkers vinden wij belangrijk en daarom bieden wij veel leuke extra's. We vertellen je er graag meer over tijdens onze introductie-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het fulltime salaris bedraagt min.€ 2.148,- en max. € 2.969,- bruto per maand (FWG 25). Dit is exclusief de ORT die je ontvangt, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je kunt voor minimaal 15 uur per week aan de slag, maar meer of minder uren zijn bespreekbaar.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleider. Solliciteren doe je via de button.

De SIG is in 2023 wederom beoordeeld als Beste Werkgever in de Gehandicaptenzorg in Nederland.

Deze vacature wordt in- en extern uitgezet. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voor alle functies bij de SIG een vereiste.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen