Zorgbemiddelaar kind en jeugd

Organisatie:
Ons Tweede Thuis
Locatie:
Aalsmeer
Uren per week
24-24

Wij zijn op zoek naar een zorgbemiddelaar kind/jeugd voor 24 uur in de week. Iets voor jou? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Als zorgbemiddelaar is het jouw taak om de juiste match te maken tussen de vraag van nieuwe en of bestaande cliënten en diens belangenbehartigers en het ondersteuningsaanbod van Ons Tweede Thuis. Zorgbemiddeling is er voor kind/ jeugd en volwassenen met een beperking (VG, LG, ASS en NAH) in het werkgebied van Ons Tweede Thuis.

Door het verduidelijken van vragen van cliënten en diens ouders/ belangenbehartigers en verstrekken van informatie over het ondersteuningsaanbod en door goed aan te sluiten op de ander weet je de juiste match te maken en volg je de cliënt in het proces tot plaatsing. Je informeert cliënten, familieleden en professionele werkers (gemeente, zorgkantoor e.d.) van binnen en buiten de organisatie over het aanbod van Ons Tweede Thuis. Je adviseert over wat nodig is qua indicaties en andere financieringsvormen om van het aanbod gebruik te kunnen maken. Het delen van informatie over dit proces en de cliënt verwerk je in het elektronisch cliëntendossier en leg je voor aan de locaties; daarbij initieer je (gezamenlijke) acties om een efficiënt, doelmatig, vlot plaatsingsproces te organiseren.
Je hebt inzicht in de mogelijkheden en beschikbaarheid binnen de locaties van Ons Tweede Thuis en bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de (financiering van) de VG- zorgsector. Komt het niet tot een geschikte match, dan verwijs je zo nodig naar andere instellingen en biedt ondersteuning bij externe plaatsingen.
Binnen de organisatie heb je een belangrijke rol als het gaat om zicht hebben op de wachtlijst, coördineren van aanmeldingen en het tijdig signaleren van trends en ontwikkelingen. Hierover adviseer je samen met je collega’s het management. Je levert een bijdrage in aanbestedingen, het schrijven van projectplannen en in het algemeen aan het beleid rondom het ondersteunings-aanbod van Ons Tweede Thuis.

Ons Tweede Thuis als werkgever

Bij Ons Tweede Thuis staat werkplezier hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij in een gezellig team werkt, waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Alleen zó kun jij het beste uit jezelf halen. Ook is het voor ons van belang dat je jouw talenten én je positieve energie volledig in je baan kwijt kunt en dat je je horizon kunt verbreden als je daar behoefte aan hebt. In onze kennismaking willen we daarom vooral ook van jou horen: ‘Wat wil jij?’.

Als je bij ons komt werken, zorgen we voor een Warm Welkom. Je wordt gekoppeld aan een buddy die jou begeleidt bij het inwerken en waar je met jouw vragen terecht kunt. Daarnaast maak je kennis met de hele organisatie bij het JIJ&IK café. Jouw mening is belangrijk voor ons. We zijn heel nieuwsgierig naar jouw frisse blik en staan door onze ontwikkelingsgerichte houding altijd open voor verandering en verbetering van processen. Onze locaties zijn zelf-organiserend en er heerst een open en platte cultuur.

Wat bieden wij?

  • De functie is ingedeeld in schaal 50 van de CAO- Gehandicaptenzorg en bedraagt minimaal €3.046,- en maximaal €4.349,- bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
  • Een functie voor 24 uur in de week;
  • Vakantietoeslag van 8% in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december;
  • Een pensioen bij Zorg en Welzijn;
  • 144 vakantie uren per jaar, op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 57 uur Balansverlof per jaar. Deze uren kun je inzetten als extra vakantie-uren, investeren in je persoonlijke ontwikkeling of sparen voor als je tijdelijk minder wil werken of een langere periode verlof op wil nemen.
  • Een grote organisatie, met veel expertise over de doelgroepen waarmee we werken. Dit betekent veel mogelijkheden voor doorontwikkeling.



Wie ben jij?

Naast een relevante hbo opleiding zijn wij op zoek naar een collega die;

  • Werkervaring en affiniteit heeft en kennis heeft over kind/ jeugd met een VG;
  • Kennis van Jeugdwet, sociale domein en de wet langdurige zorg;
  • Werkervaring heeft binnen de zorgsector; een rol in bemiddeling of coördinatie is een pre; 
  • Kennis en ervaring heeft met procedures rondom aanmeldingen;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; een proactieve en oplossingsgerichte werkstijl heeft met gevoel voor humor;
  • SKJ registratie is een pre.

Contactgegevens

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met zorgbemiddeling; 0297 353 872

Je kan reageren tot vóór 1 oktober. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de laatste week van oktober.

Overige

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van onze procedure.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen