Begeleider, 16 tot 32 uur. Verdandi Loenen

Organisatie:
DeSeizoenen
Locatie:
Oploo
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
16 - 32 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Begeleider Gehandicaptenzorg, Verdandi De Groote Modderkolk groepswonen, 16 – 32 uur per week

Bewoners en het team van De Groote Modderkolk groepswonen op de locatie Verdandi in Loenen, zijn op zoek naar een nieuwe begeleider.

Kom jij kennismaken met ons?

Jouw werkplek bij De Groote Modderkolk groepswonen
De Groote Modderkolk groepswonen biedt een thuis aan 11 (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking, van verschillende ontwikkelingsniveaus en met uiteenlopende zorgvragen. De bewoners vragen van de begeleiding hen te kunnen ‘lezen’ en door middel van voorspelbaarheid en structuur de wereld overzichtelijker te maken. Bij een aantal bewoners is een lichte ondersteuning nodig bij de dagelijkse lichamelijke verzorging.

Ons team bestaat uit 10 medewerkers met verschillende achtergronden en kwaliteiten, regelmatig zijn er leerlingen en stagiaires. Wij werken op basis van de antroposofische mensvisie. Wij begeleiden de bewoners en zorgen dat alles op rolletjes loopt zodat zij zich thuis voelen en zich kunnen blijven ontwikkelen, al zijn het kleine stapjes.

Alle bewoners werken ook op de Groote Modderkolk, op het erf van de boerderij of in het atelier. Zij vertrekken om 09.00 uur en rond 16.00 uur komen zij weer thuis. Het is een huiselijk gebeuren. Wij koken zelf op de groep, eten allen samen aan tafel, hebben gezamenlijke koffie & thee momenten, lezen verhalen voor, maken grapjes en er is echt aandacht voor elkaar. Met elkaar vormen wij een harmonische groep.

Jouw werk bij ons
In jouw functie als begeleider wisselen begeleidende en verzorgende taken elkaar af, waarbij je ook slaapdiensten draait. Het bieden van structuur en het creëren van een veilige omgeving en goede sfeer zijn de basis. Elke bewoner vraagt om een andere benadering. De bewoner goed kunnen ‘lezen’ en begrijpen is belangrijk. Sommige bewoners hebben dagelijks intensieve begeleiding nodig en soms is het aan de orde om een escalatie goed op te vangen. Je bent altijd met twee begeleiders aanwezig op de woning. Er is ook tijd en ruimte om persoonlijke aandacht aan de bewoners te geven. Samen zorgen we voor een warme sfeer op de woongroep en in ons team. Gelijkwaardigheid en tegenwoordigheid van geest staan bij ons hoog in het vaandel, we ontmoeten elkaar in de verbinding.

Ons aanbod

  • Direct een vast dienstverband als we meteen een goede match hebben tijdens jouw sollicitatiegesprek.
  • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 16 en maximaal 32 uur per week. Het aantal uren bepalen we in overleg.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG35 of FWG40 (afhankelijk van kennis en ervaring), tussen € 2.393,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een vaste eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%), een goede pensioenvoorziening en bedrijfsfitness met hoge korting.
  • Een inwerkprogramma ligt voor je klaar en je krijgt de tijd om goed ingewerkt te raken.
  • Een positief en veilig team. Fouten maken mag en ieder draagt zijn steentje bij.
  • Diverse scholingsmogelijkheden en er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Meelopen tijdens een dienst op de groep om te weten waar je ‘ja’ op zegt.


Jij brengt mee

  • Een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of de bereidheid om een relevante opleiding te volgen.
  • Net afgestudeerd, herintreder, zij-instromer of ervaren zorgprofessional? Welkom!
  • Je bent een evenwichtig persoon en staat stevig in je schoenen.
  • Je kunt schakelen in verschillende begeleidingsstijlen.
  • Je bent betrouwbaar, betrokken en een teamspeler.


Over onze organisatie
Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat elk mens eigen talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal, evenals de antroposofische mensvisie waarin dit naadloos past.

Verdandi is een van die zes woon- en werkgemeenschappen en bestaat uit de woon- en werkgemeenschap De Groote Modderkolk in Loenen en Helios groepswonen in Zutphen.

Meer weten?
Heb je vragen of wil je een kijkje komen nemen, app of bel met Clustermanager Monique Tromp, 06-46144916 of Coördinerend begeleider Manon Mooibroek, 06-83241027

Verdandi alvast in vogelvlucht beleven voordat je reageert, bekijk dan het prachtige you tube filmpje Werken bij DeSeizoenen, locatie Verdandi in Loenen en Zutphen.

Ben je al overtuigd? Solliciteren? Klik dan op ‘solliciteren’ in deze vacature en stuur ons jouw Curriculum Vitae en een motivatiebrief.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen