Ambulant WLZ begeleider B

Organisatie:
Frion
Uren per week
24-

Solliciteren kan tot en met

Omgeving

Vanuit het team Ambulant WLZ wordt op dit moment aan ongeveer 45 cliënten met een WLZ indicatie, ondersteuning geboden in de thuissituatie. Er wordt VPT (volledig pakket thuis) en MPT (modulair pakket thuis) geboden.

Ambulant WLZ maakt het mogelijk dat een cliënt zijn/haar leven zoveel mogelijk zelfstandig volgens eigen voorkeur, wensen en mogelijkheden kan blijven leven, in eigen vertrouwde omgeving. Maar wel veilig en verantwoord.
Met de cliënt maken we samen hoe de ondersteuning het beste vormgegeven kan worden. Dit varieert van een wekelijks bezoek tot dagelijks een contactmoment, met daarnaast telefonische bereikbaarheid.

Naast de verstandelijke beperking is er vaak sprake van bijkomende problematiek zoals psychische en psychiatrische problematiek en verslavingsproblemen. De ondersteuningsvragen zijn vaak complex, binnen meerdere levensgebieden en moeilijk uit te stellen.

Er is geen vaste werkplek/locatie omdat de ondersteuning plaatsvindt bij de mensen thuis. Wij werken vanuit flexibele werkplekken in Zwolle. Een mobiele telefoon en laptop worden beschikbaar gesteld om je werk goed te kunnen doen.

Jouw rol

Je begeleidt en ondersteunt een cliënt individueel en/of met hun netwerk en daarbij zijn er complexe vraagstukken. Je creëert een gezonde ondersteuningsrelatie door transparant te zijn, communicatief vaardig en oplossingsgericht. Door je inlevingsvermogen kun je de onderliggende behoeften van de cliënt begrijpen en samen met hen beslissingen nemen die in hun belang zijn.

Je stelt samen met de cliënt en/of hun netwerk een passend begeleidingsplan op en volgt de voortgang. Bij disbalans in het systeem grijp je in en werk je samen met alle betrokkenen aan oplossingen.

Je bent flexibel inzetbaar, werkt wisselende dagen en kunt snel schakelen om effectief te handelen in diverse situaties, inclusief het verlenen van niet-uitstelbare zorg en samenwerking met andere disciplines.

Wat vragen wij

- Je hebt minimaal niveau 4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb jij relevante ervaring binnen de gehandicaptenzorg;
- Je kent de sociale kaart van Zwolle en hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;
- Je bent communicatief vaardig en bereid om grenzen te stellen;
- Jij kunt zelfstandig werken en beschikt over een sterk en creatief probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij

- Een vast contract van minimaal 24 uur per week, waarbij jij naast het werken op jouw vaste locatie ook flexibel kunt werken. Zo doe jij ook ervaring op bij andere locaties binnen Frion;
- Ook hebben we tijdelijke ruimte voor de duur van 9 maanden met als startdatum december of januari.
- Een jaarrooster waarbij we streven naar 8-uursdiensten;
- Een bruto maandsalaris tussen €2.672,- en €3.606,- (o.b.v. 36 uur) conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40, met 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
- Een reiskostenvergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg en een volledige vergoeding als je reist met het OV;
- Een werkomgeving waarin we oog hebben voor jouw duurzame inzetbaarheid. Bij Frion vinden we het belangrijk dat medewerkers plezier in het werk hebben en zich fit en vitaal voelen;
- Een goede pensioenregeling via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
- Een uitgebreid aanbod aan leuke opleidings- en leermogelijkheden, waaronder inspirerende leercafés, methodiektrainingen en collegeavonden met bekende sprekers.

Zijn jij en Frion een match? Dan wil je natuurlijk goed van start in jouw nieuwe rol. Wij zorgen voor een goed inwerkprogramma en je krijgt een buddy. Afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond kan een Talent Motivatie Analyse (TMA) ingezet worden om jouw start binnen Ambulant WLZ zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen