Begeleider flexpool

Organisatie:
Koninklijke Kentalis
Locatie:
Goes
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
2

Solliciteren kan tot en met

2 uur, parttime

Kom ons team in Zeeland versterken als flexpoolmedewerker!

Waar werk je? 
Als flexpoolmedewerker ben je werkzaam op onze vroegbehandelingsgroepen in Zeeland. Kentalis Zeeland heeft behandelgroepen in Goes, Terneuzen en Middelburg. In Goes staat ons eigen gebouw. Hier zijn 4 vroegbehandelingsgroepen. Onze groepen in Middelburg en Terneuzen maken gebruik van een ruimte in een gebouw van de kinderopvang. Het geeft je een mooie kans om kennis te maken met onze verschillende behandelteams en doelgroepen. Je helpt de teams, wanneer er een collega afwezig is. 
Wil je meer weten over de organisatie Kentalis of over hoe het is om te werken bij Kentalis? Lees dan meer op onze website.   

Met wie werk je? 
De kinderen met wie je gaat werken zijn tussen de 3 en 5 jaar oud en hebben een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Er kan sprake zijn van bijkomende problematiek op andere ontwikkelingsgebieden. Je draagt als oproepkracht bij aan de ontwikkeling, het zelfvertrouwen en het geluk van kinderen die een taalontwikkelingsstoornis hebben. Met jouw collega’s maak je het mogelijk dat het kind beter gaat communiceren, samen leert spelen en emoties leert uiten. Met creativiteit speel je in op de mogelijkheden en interesses van ieder kind om zo te werken aan de ontwikkeling. Samen met een logopedist en andere specialisten sta je als één team om het kind heen waarbij je elkaar uitdaagt de behandeling vanuit vernieuwende invalshoeken te benaderen. 

Wat ga je doen? 
Jij gaat aan de slag als invalkracht bij groepen die extra ondersteuning nodig hebben, vanwege afwezigheid van een van de vaste medewerkers. Je behandelt, begeleidt en ondersteunt de kinderen in hun communicatieve ontwikkeling, zodat kinderen zich beter kunnen uitdrukken en zich begrepen voelen. Hierbij zet je verschillende communicatiemiddelen in, zoals Nederlands ondersteund met Gebaren, pictogrammen of foto’s.

  • Je werkt samen met een logopedist of pedagogisch behandelaar op een groep, waardoor je van elkaar leert gedragsmatige aspecten en de taalontwikkeling op te pakken. Ervaringsgericht en spelenderwijs werken jullie aan de behandeldoelen;
  • Je hebt tijdens breng- en ophaalmomenten van de kinderen contact met de ouders. Ook pak je ADL taken op. 

Wij bieden jou:
Werken bij Kentalis is afwisselend, uitdagend en bijzonder.

  • We bieden een arbeidsovereenkomst tot 31 maart 2025 i.v.m. vervangingswerkzaamheden. Tegen het einde van je contract gaan we om tafel om te kijken welke mogelijkheden er zijn;
  • Een bruto maandsalaris van €2.672,- tot €3.606,- (FWG 40) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
  • In 2024 stijgt je salaris per 1 december met 2%;
  • Een dienstverband van 2 uur per week. De locaties zijn de weekenden en meeste schoolvakanties gesloten. Je werkdagen zijn flexibel en kunnen per week wisselen. Je bent in ieder geval 2 dagen per week beschikbaar;
  • Vergoeding van tunnelkosten voor de Westerscheldetunnel als je een dienst in Terneuzen werkt;
  • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW;
  • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer;
  • Eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%;
  • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden met toegang tot meer dan 100 online trainingen via GoodHabitz;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Dit ben jij:
Je bent nieuwsgierig en neemt de tijd om de kinderen te begrijpen. Belangrijk is ook dat je jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Daarnaast breng je mee:

  • Je hebt minimaal een afgeronde agogische hbo opleiding richting Zorg en Welzijn zoals Social Work, SPH of Pedagogiek; 
  • Je bent inzetbaar op de locaties Goes, Middelburg en Terneuzen en bent minimaal 2 dagen in de week beschikbaar voor invalwerk;
  • Je bent goed bereikbaar, een kei in schakelen en weet van aanpakken. Ook heb je een actieve, leergierige houding en vraagt actief naar feedback.

Interesse? Kom in contact!   
Ben je enthousiast geworden om als Begeleider flexpool bij Kentalis Zeeland (Middelburg, Goes en Terneuzen) aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu of uiterlijk op 11-10-2024! Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Heb je vragen over de functie? Natuurlijk beantwoorden we deze graag. Bel of whatsapp met Anneleen Born - Dekker, Teamleider, via 06 30 30 88 86. Gesprekken vinden doorlopend plaats.

Procedure na sollicitatie
De procedure na een positieve briefselectie bestaat uit de volgende stappen: een gesprek met Anneleen, meeloopmoment op de locatie en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek.
Wij vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Er kan om referenties worden gevraagd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.  
Bericht voor recruiters en headhunters: wij begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar wij houden de werving & selectie in eigen hand.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen