HR Adviseur/Business partner Amersfoort

Locatie:
Amersfoort
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
26 - 31 uren

Solliciteren kan tot en met

We zoeken per direct voor 28 tot 36 uur per week twee ervaren HR Adviseurs/Business partners voor de regio’s in het land en de afdelingen van de serviceorganisatie in Amersfoort. Door ontwikkelingen, waaronder een collega die met pensioen gaat, ontstaan deze vacatures. Je bouwt mee aan de verdere ontwikkeling van de regio’s en serviceorganisatie en participeert in (landelijke) HR projecten.

Jouw uitdaging
Een leuke en uitdagende functie binnen een organisatie die volop in beweging is. Liefde, lef en meesterschap zijn de nieuwe kernwaarden van Philadelphia. Gelijkwaardigheid van ieder mens is ons vertrekpunt. "Je mag er zijn en je ontwikkelen op een manier die bij jou past". We zitten midden in de transformatie, werken vanuit zelforganisatie, om zo de talenten van onze medewerkers nog meer aan te spreken en in te zetten. Recruitment, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers zijn zaken waar we elke dag mee bezig zijn. Als HR adviseur vervul je hierin een sleutelpositie en vertaal en bewaak je de strategische doelen van Philadelphia met oog voor de context van de regio’s, clusters en de serviceorganisatie. Je bent het aanspreekpunt en de adviseur van de directeuren en managers van één of twee regio’s en/of serviceorganisatie. In nauwe samenwerking met de managers en de collega’s van andere beleidsvelden denk je mee over de overstijgende thema’s. Steeds met de blik waar je toegevoegde waarde kunt realiseren vanuit het perspectief van het medewerkersbeleid. Daarnaast treed je op als projectleider of participeer je in projecten.

Jouw werkplek
Team HR Advies is onderdeel van de afdeling medewerkersbelang binnen de serviceorganisatie van Philadelphia. Hier werken 7 HR adviseurs/Business partners die naast landelijke projecten werkzaam zijn voor de clusters Zorg en Wonen, Intensieve Zorg, Jeugd, Werk en Ontwikkeling en de serviceorganisatie. Je werkt nauw samen met collega’s van HR Beleid en Analytics, Servicedesk, Consultatie, Recruitment en het Leerhuis.

Over jou
Een HR adviseur die gevraagd en ongevraagd advies geeft en initiatieven neemt t.a.v. over de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid. Je hebt een hbo(+) / academische opleiding met een HR achtergrond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de zorg. Je bent flexibel in denken en in reizen en nieuwsgierig naar het primaire zorgproces. Daarnaast ben je veranderingsgericht, samenwerkingsgericht, ondernemend, analytisch sterk en houdt van innovaties. Je staat stevig in je schoenen en durft zaken bespreekbaar te maken. Je vindt het een uitdaging om operationeel/tactische werkzaamheden en tactisch/strategische projecten met elkaar te combineren en je kan in beide rollen excelleren. Bij voorkeur heb je kennis van of ervaring met zelforganisatie.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
  • een dienstverband voor een jaar, met de ambitie om dit na een jaar om te zetten in een vaste aanstelling;
  • een brutosalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 3768,- en maximaal € 5477,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk z.s.m., dan kunnen we jou mogelijk ook snel spreken!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Brigitta Teeken, HR adviseur, op telefoonnummer 06 - 27 19 45 93.

Een verklaring omtrent gedrag, referentie- en diplomacheck maken standaard deel uit van ons recruitment proces. Een ontwikkel-assessment kan onderdeel uit maken van de procedure.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen