Data Engineer Amersfoort

Locatie:
Amersfoort
Opleidingsniveau
WO
Uren per week
32 - 36 uren

Solliciteren kan tot en met

Voor de afdeling BI & Analytics op het Servicekantoor in Amersfoort zijn we op zoek naar een Data Engineer voor 32 tot 36 uur per week.

Ben jij de gedreven en enthousiaste Data Engineer die wij zoeken? Word jij blij van data, innovatie, en het oplossen van complexe problemen? Houd jij van een gezellige omgeving waarbij je indirect iets kan betekenen voor onze cliënten? Lees dan verder….

Over ons

Philadelphia Zorg biedt ondersteuning aan mensen met een beperking, zodat zij hun leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Bij Stichting Philadelphia Zorg werken meer dan 7.400 professionals op zo’n 600 locaties. Vanuit het Servicekantoor in Amersfoort (300 medewerkers) worden ondersteunende diensten geleverd aan de verschillende zorglocaties. Door de ambities van de organisatie en de veranderingen in de sector is het een dynamische omgeving.

De afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) positioneert zich als een strategische en tactische partner die op een gecontroleerde wijze de organisatie adviseert en ondersteunt bij het onder architectuur inrichten en beheersen van de informatisering en het applicatielandschap. Om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en te innoveren, zijn wij bezig met de doorontwikkeling van ons nieuwe dataplatform gebaseerd op datavirtualisatie. Hiervoor zoeken wij een gedreven Data Engineer die ons team komt versterken.

Wat verwachten wij van jou?

Als Data Engineer ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling/implementatie van BI & Analytics binnen Philadelphia. Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwerp, bouw en beheer van ons nieuwe dataplatform gebaseerd op MS Power BI, Snowflake en Data Virtuality (Data virtualisatie). De realisatie hiervan is net gestart, dus volop mogelijkheden om jouw inbreng te verwezenlijken.

In samenwerking met de BI analisten zorg je ervoor dat de eindgebruiker de data krijgt die nodig is. Dit doe je door:

  • Het aan- en ontsluiten van nieuwe data bronnen;
  • Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van ons dataplatform op basis van datavirtualisatie;
  • Samenwerken met verschillende afdelingen om samen met de BI-Analist de databehoeften te identificeren en oplossingen te bieden;
  • Bijdragen aan de verdere professionalisering van ons nieuwe dataplatform;
  • Het modeleren van data a.d.h.v. jouw diepgaande begrip van data-engineering principes;
  • Je ervaring met cloud engineering stelt je in staat om gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en analyseren op een schaalbare en efficiënte manier;
  • Jouw bijdrage aan het creëren van een organisatie breed dataplatform is van groot belang! De nieuwe data architectuur is gericht op Cloud-toepassingen en bevat nieuwe componenten zoals data virtualisatie en streaming data.

Het team en het vakgebied maken een snelle groei mee waardoor er bijvoorbeeld ook nieuwe uitdagingen ontstaan om jezelf te blijven ontwikkelen.

Over jou

Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en optimaliseren van ons nieuwe dataplatform. Je werkt nauw samen met verschillende teams om data toegankelijk en bruikbaar te maken voor diverse doeleinden binnen onze organisatie. Hierbij maak je gebruik van jouw expertise op technisch gebied.

Je bent in staat om klantvragen zelfstandig of in teamverband, samen met de klant, te vertalen naar een robuust dataplatform oplossing. Omdat we een relatief klein team zijn dat momenteel bestaat uit 3 BI analisten, 1 Data Scientist, 1 Functioneel beheerder en 3 Data Engineers vinden we het belangrijk dat je als persoon binnen het team past. We houden elkaar scherp door kritische vragen te stellen en feedback op elkaars werk te vragen en geven. We werken agile volgens de scrum methodiek, en zijn als zelf-organiserend team continu bezig om de dienstverlening van het team verder te professionaliseren. Elk teamlid draagt hier actief aan bij en als Data Engineer heb je daarnaast de volgende kenmerken en kwaliteiten:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau, met relevante data-analyse/ business intelligence achtergrond;
  • Minimaal 3 jaar relevante BI werkervaring als Data Engineer;
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met SQL;
  • Ervaring met dimensioneel modelleren;
  • In staat om een duidelijke visie te ontwikkelen en uit te dragen;
  • Je bent analytisch, werkt systematisch en hebt oog voor details;
  • Je hebt affiniteit met zorgprocessen, of bent gewoon heel nieuwsgierig naar wat er allemaal aan data omgaat in de gehandicaptenzorg;
  • Ervaring met BI front end tools (bijvoorbeeld Power BI) is een pré, in het bijzonder omtrent performance en DAX;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk;
  • Kennis van Python en/of Powershell is een pré;
  • Ervaring met Agile of Scrum werken is een pré;
  • Ervaring met Snowflake is een pré.

Dit krijg je van ons

Als Data Engineer heb jij het volgende arbeidsvoorwaardenpakket:

  • een salaris conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 55/60 (tussen € 3.281,- en € 5.477,- op basis van een 36-urige werkweek), inschaling op basis van ervaring;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en een middelloon pensioenregeling.
  • laptop en mobiele telefoon;
  • er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden en verder gelden de flexibele voorwaarden uit het meerkeuzesysteem;
  • extra regeling voor het volgen van muzieklessen en de aanschaf van een muziekinstrument, extra regelingen voor het aanschaffen van een fiets en voor aankoop van een privé PC/laptop/iPad;
  • minimaal de helft van je tijd werk je thuis met flexibele start- en stoptijden.

Daarnaast wordt er veel ruimte geboden voor eigen initiatief en een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd!

Doe jij mee? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen of informatie kun je contact opnemen met Sander van Deuveren (Teamlead BI & Analytics) via sander.vandeuveren@philadelphia.nl.

Een referentie- en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past door te solliciteren op deze vacature. Dit kan tot en met 29 september 2024.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen