Begeleider LVB / MVB

Organisatie:
Ipse de Bruggen
Locatie:
Zoetermeer
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
In overleg

Solliciteren kan tot en met

Ben jij klaar voor een toffe uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Hou je van lachen, spelletjes, en een beetje gekkigheid? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wie zijn wij
Bij Woonvoorziening Langeberg wonen 25 fantastische cliënten, verdeeld over 3 groepen, met een licht- tot matig verstandelijke beperking, die allemaal jouw dag een stukje vrolijker gaan maken. Of het nu gaat om een potje bingo, een gezellige wandeling, of een gezellige filmmiddag, bij ons draait het om plezier maken én zorgen voor een warm thuis.

Op deze locatie wonen cliënten zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Hierbij hebben de cliënten op de begane grond de beschikking over een eigen slaapkamer met sanitair en bestaan de appartementen op de eerste verdieping uit een woonkamer, aparte slaapkamer en sanitair. Als begeleiding spreek je in de overdracht af, op welke groep je vandaag werkt waardoor je baan gevarieerd en afwisselend blijft.

Het team draait dag, avond en slaapdiensten van minimaal 15,5 uur per dienst. Hierdoor houd je meer vrije tijd over voor leuke dingen naast je werk!

Jouw baan als Begeleider LVB / MVB
Als begeleider C (mbo3) begeleid je de cliënten in de groep. Je creëert een veilig en pedagogisch leef- en woonklimaat voor de bewoners. Je onderhoudt contacten met ouders en andere disciplines. In gezamenlijkheid met cliënt, ouders en andere disciplines bepaal je gezamenlijk de doelen voor de cliënt. Je verzorgt observatie en rapportage en levert een bijdrage aan overlegvormen.

Jouw profiel als Begeleider LVB / MVB
Je beschikt over een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo3 zoals; BGZ.

Daarnaast beschik je over:

  • Humor: Want een dag zonder lachen is een dag niet geleefd! Onze cliënten houden van een grapje en zijn altijd in voor een lolletje.
  • Geduld: Soms gaan dingen wat langzamer, maar met jouw eindeloze geduld is dat geen probleem.
  • Inlevingsvermogen: Jij begrijpt wat onze cliënten nodig hebben, ook als ze het zelf even niet kunnen verwoorden.
  • Flexibiliteit: Jij gaat mee in de waan van de dag maar houdt hierbij wel ‘de rode draad’ in begeleiding vast.
  • Teamspirit: Samen met een team van fijne collega's zorg je voor een fijne sfeer op de werkvloer. We helpen elkaar, delen ervaringen en vieren successen (groot én klein).


Wat wij bieden

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen á 20 uur per week
  • Een werkplek vol gezelligheid, waar jouw creativiteit en inzet worden gewaardeerd
  • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.393 - € 3.360 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35
  • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen


Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor informatie kun je contact opnemen met Amber Tijssen (begeleider D), tel: 06 - 51 44 92 24.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen