Coördinerend Begeleider Heerlen

Locatie:
Heerlen
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
26 - 31 uren

Solliciteren kan tot en met

24 uur | €2672,- tot €3606,- (FWG 40)

Ben jij klaar voor een toffe baan als coördinerend begeleider 24-uur (meer uren mogelijk) bij Eva, Matthieu, Anthony, Iris, Marco, Stijn, Davey en alle andere bewoners van verdieping 1 van de Parelhof dan lees snel verder!

Jouw werkplek

De Parelhof is een mooie nieuwbouwlocatie in Heerlen. In totaal wonen er 61 cliënten verdeeld over 4 verdiepingen. Op de eerste verdieping wonen 13 bewoners (onderkant LVB) met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Bewoners zijn trots op hun eigen appartement, maar maken ook veel gebruik van groepsactiviteiten. Zo wordt er samen gegeten, spelletjes gespeeld en activiteiten gedaan en tv gekeken. Bewoners hebben een hele fijne en betrokken relatie met hun ouders en familie.

Dit zijn wij

  • een vast team dat al langer met elkaar samenwerkt;
  • in totaal 8 collega’s waarvan 3 coördinerend begeleiders;
  • maandelijks is er een teamoverleg en altijd in voor een feestje;
  • wij staan voor een veilige en gezellige woonsfeer voor onze bewoners.

Dit ben jij

We komen graag in contact met iemand die het als uitdaging ziet, en zichzelf als een belangrijke schakel ziet om verbindend te werken in het team, met de bewoners en met de ouders en familie, de dagbesteding en het netwerk van de bewoners. Zodat de bewoner in staat gesteld wordt een zo zelfstandig mogelijk eigen leven te leiden ondersteund door alle betrokkenen om hem of haar heen. Met liefde, lef en meesterschap uitvoering te geven aan de taken die bij een coördinerend begeleider horen en daar enthousiaste, vernieuwende en vooral verbindende ideeën bij heeft.

Coördineren van zorg is je 2e natuur en vind je leuk om te doen. De zorgvraag van de bewoner weet jij als geen ander en in samenwerking met het team en de gedragskundige te beschrijven en uit te werken in het ondersteuningsplan. Jij weet de vertaalslag te maken naar de uitvoering en samen met de collega’s in het team wordt er op maat ondersteuning geboden. Collega’s ervaren ondersteuning en coaching van jou als coördinerend begeleider. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de bewoners, ouders en familie. Je hebt een afgerond diploma richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 4.

Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, zoals; dag-, avond-, weekend-, en slaapdiensten.

Philadelphia biedt jou

  • Minder regels, meer vrijheid: zodat jij kunt doen wat echt belangrijk is. Want als professional weet jij toch het allerbeste wat er nodig is?
  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Heb jij een goed idee? Wij luisteren graag! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.
  • Een contract voor bepaalde tijd met intentie tot onbepaalde tijd.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Wekt deze vacature je nieuwsgierigheid, kom dan gerust eens kijken. Bewoners laten je graag en trots hun nieuwe appartement zien en maken graag een praatje met je. Bel dan het volgende nummer; 045 - 523 48 08. Een collega maakt dan een afspraak met je. Reageren op deze vacature kan t/m 26 september 2024. Twijfel niet, maar solliciteer! Het vacaturenummer is 5454. Na jouw sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus, en zijn specifiek op zoek naar mensen die bij ons in loondienst willen treden.

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen