Regieverpleegkundige woongroep epilepsiezorg

Organisatie:
Stichting Kempenhaeghe
Locatie:
Sterksel
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
28 - 32 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Ben jij de zorgprofessional die het verschil wil maken? Als regiebegeleider bij Kempenhaeghe speel je in op de zorgvragen van bewoners en werk je samen met hen aan een betere kwaliteit van leven. Jij voelt precies aan wat iemand nodig heeft en biedt dagelijkse zorg, structuur, en ondersteuning. De eigen regie van bewoners staat bij jou voorop. Samen met andere disciplines werk je aan een sterk team, coach je collega’s, en zorg je dat de gestelde doelen van de bewoners worden bereikt. Zoek jij een uitdagende functie binnen een specialistisch zorgcentrum? Dan is deze rol iets voor jou.

Wat ga je doen?
Als regieverpleegkundige of regiebegeleider draag je de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en het pedagogisch leefklimaat. Je werkt aan de ontwikkeling van het team en verbetert teamprocessen. Jij bent van nature een coach en verbinder, en weet collega’s en teams te inspireren. Dankzij jouw overstijgende blik til je de zorg en teamontwikkeling naar een hoger niveau.

Over de afdeling De Pimpelmees
De Pimpelmees is een dynamische afdeling waar 12 bewoners met meervoudige complexe beperkingen wonen. Tijdens piekmomenten ondersteun je hen in de dagelijkse zorg, zodat ze de dag met een glimlach beginnen en met een tevreden gevoel afsluiten. Daarnaast begeleid je hen bij hun persoonlijke doelen op sociaal, emotioneel en lichamelijk vlak. Samen met onze bewoners creëer je een fijne woonomgeving waarin iedereen zich thuis voelt. De zorgvragen op De Pimpelmees zijn heel divers en geen dag is hetzelfde.

Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en staan open voor frisse ideeën. Omdat De Pimpelmees is gekoppeld aan het ZIN, verwelkomen we elk jaar meerdere studenten. Jouw enthousiasme om leerlingen te begeleiden is dan ook meer dan welkom.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Kom ons team versterken!

Wat breng jij mee

  • Je hebt een HBO-diploma.
  • Je bent open, enthousiast en flexibel, met een warm hart voor bewoners met een verstandelijke beperking en/of epilepsie.
  • Je kunt goed samenwerken met collega’s, familie en vrijwilligers.
  • Je hebt coachende vaardigheden, bent besluitvaardig, en neemt graag het voortouw.
  • Je schrikt niet van complexe situaties en gaat uitdagingen niet uit de weg. Hierbij krijg je begeleiding van collega’s en passende opleidingen.
  • Je kunt methodisch werken, goed reflecteren en weet hoe te handelen in crisissituaties. Hiervoor bieden we interne cursussen aan, aangezien de Pimpelmees een BHV-afdeling is.


Wat bieden wij jou

  • Je werkt in een omgeving waar je echt een verschil kunt maken in het leven van bewoners.
  • Een vast contract vanaf de start.
  • Flexibiliteit in je werkuren: denk aan 28-32 uur per week, maar altijd in overleg.
  • Zelf invloed op je rooster met ons zelfroostersysteem.
  • Een aantrekkelijk salaris volgens de Cao Ziekenhuizen in FWG 50, tot maximaal €4.540 bruto per maand bij fulltime.
  • Structurele extra’s: een eindejaarsuitkering én vakantietoeslag van elk 8,33%.
  • Ontwikkelmogelijkheden: Heb je een diploma niveau 3 of 4? Dan kun je op onze kosten een niveau 4 of 5 opleiding volgen.
  • Werk in een hecht en betrokken team dat altijd een stapje extra zet voor elkaar én de bewoners.


Klaar voor deze uitdaging?
Sluit je aan bij Kempenhaeghe en draag bij aan het welzijn van onze bewoners. Solliciteer nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort (met een kop koffie en enthousiaste glimlach) als onze nieuwe regieverpleegkundige / regiebegeleider bij de Pimpelmees!

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Marjolein van Zon, clustermanager, via M. 06-10263463

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen