Assistent/client begeleider 18-28 uur Maasbracht

Organisatie:
Stichting Pergamijn
Locatie:
Maasbracht
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 4
Uren per week
18 - 28 uur per week

Solliciteren kan tot en met

Begeleider gehandicaptenzorg, Maasbracht

uren in overleg

Wat ga je doen?
De Maasstraat is een sfeervolle woning in het havendorp Maasbracht waarin jij gaat zorgen voor de ouder wordende cliënt. De leeftijd bij deze cliëntgroep brengt haar eigen uitdagingen mee, maar vooral het proces van de ouder wordende cliënt is belangrijk binnen de Maasstraat. Cliënten komen in een andere levensfase en de kans op ouderdomsverschijnselen (in de brede zin) nemen toe. Jij als begeleider zorgt ervoor dat ze kunnen genieten van hun oude dag en kijkt vooral naar de dingen die wél nog kunnen.
De locatie is een 24 uurs voorziening waarbij slaapdiensten een onderdeel van het dienstenpatroon zijn. Daarnaast is er voor de cliënten de mogelijkheid om deel te nemen aan de (interne) dagbesteding.

Binnen het team zoeken wij een cliëntbegeleider die flexibel genoeg is om mee te kunnen bewegen in de processen en achteruitgang van de cliënten en de daarbij voorkomende problematieken, evenals met de verdere ontwikkelingen van onze organisatie. Ieder teamlid heeft vanuit zijn/haar functie een belangrijke rol en verantwoordelijkheid in het ondersteuningsproces.

Wat bieden we jou?
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.393,- max. €3.606,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en regeling balansverlof ;
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Maasbracht is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).


En verder vinden we het belangrijk:

  • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren
  • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen
  • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.


Jouw profiel

  • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 4
  • Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
  • Kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.
  • Je bent flexibel en onregelmatig werken schrikt jou niet af.
  • Beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.


Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning Maasstraat in Maasbracht het team te komen versterken. Binnen de Maasstraat bieden we een warm thuis aan 23 cliënten die ernstig, matig tot licht verstandelijk beperkt zijn. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding “met de handen op de rug” als de verzorgende aspecten.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Manuela Gitmans, teammanager. Tel: 06-14886723.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Justin 06-14957174

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen