(Coördinerend) Begeleider - nieuwbouwlocatie Bospad Vierhouten

Locatie:
Vierhouten
Opleidingsniveau
MBO NIVEAU 3
Uren per week
Uren in overleg

Solliciteren kan tot en met

24 – 32 uur, uren in overleg | €2.393,- tot €3.360,- (FWG 35, begeleider) en €2.672,- tot €3.606,- (FWG 40, coördinerend begeleider), bij een 36-urige werkweek | Tijdelijk contract, met intentie tot een vast contract

Dit is jouw moment om echt impact te maken! Sluit je aan bij onze gloednieuwe locatie in Vierhouten en help ons een veilige, warme thuisbasis te creëren voor onze bewoners met een ernstig meervoudige beperking. Samen maken we het verschil!

Draag bij aan een vliegende start
Welkom bij Bospad, een kleinschalige woonvoorziening in een bosrijke omgeving. Deze nieuwe locatie wordt binnenkort het thuis voor onze bewoners. Verspreid over 6 gezellige woningen en een eigen dagcentrum, bieden we een warme plek voor mensen van 16 tot 70 jaar, elk met hun unieke zorgvragen en mogelijkheden.

Naast onze bewoners verhuizen ook vele collega’s mee. We zoeken nog enthousiaste mensen om onze teams compleet te maken. Hier werken we nauw samen (integraal) met de dagbesteding, waar we ook plekken beschikbaar hebben voor nieuwe collega’s. Waarom zou je kiezen voor Bospad? Je werkt in een prachtige, rustige omgeving binnen kleinschalige woonvoorzieningen met de afwisseling in leeftijden en zorgvragen.

Sterke begeleiding met een focus op de mogelijkheden van elke bewoner staat centraal. In deze rol:

  • Bied je stabiliteit en zorg je voor een veilige omgeving voor alle bewoners.
  • Signaleer je behoeften en speel je in op wat onze bewoners echt nodig hebben.
  • Deel je inzichten tijdens maandelijkse werkoverleggen om de kwaliteit van zorg continu te verbeteren.
  • Werk je samen met de dagbesteding, dus het is mooi als je hier al interesse in hebt.

We hebben volop mogelijkheden binnen verschillende woningen en dagbesteding. Laten we samen ontdekken wat het beste bij jou past. Ga je met ons in gesprek?

Jouw talent
De bewoner vraagt jouw hulp vaak zonder woorden. Jij begrijpt hun signalen en past de begeleiding daarop aan. Jij kan je goed inleven in de bewoners en weet wat zij op dat moment nodig hebben. Met deskundigheid, warmte en liefde zorg jij voor de bewoners. Je weet van aanpakken, bent geduldig en kan goed in teamverband werken. Als coördinerend begeleider ben je sterk in het overzicht bewaren, lijnen uitzetten met het team en duidelijk in je communicatie.
Verder heb je:

  • minimaal een afgeronde mbo niveau 3 (begeleider) of 4/hbo opleiding (coördinerend begeleider) op het gebied van Zorg en Welzijn;
  • interesse en/of ervaring met het werken met bewoners met een ernstig meervoudige beperking;
  • affiniteit met dagbesteding, omdat er op locatie (samen met het dagcentrum) integraal kan worden gewerkt.

Je werkt onregelmatige diensten zoals; dag-, avond- en weekenddiensten. Op locatie zijn verschillende diensten, 8-uurs diensten komen frequent voor in je rooster.

Philadelphia biedt jou

  • Minder regels, meer vrijheid: zodat jij kunt doen wat echt belangrijk is. Want als professional weet jij toch het allerbeste wat er nodig is?
  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de bewoner te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Heb jij een goed idee? Wij luisteren graag! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Kom kennismaken!
Stuur ons je cv en laat ons weten wat jij voor deze nieuwe locatie kan betekenen. Je kunt reageren t/m zondag 29 september 2024. Het vacaturenummer is 5408.

Heb je nog vragen?
Bel of stuur een WhatsApp bericht naar:
Sandra Mermans (manager zorg & begeleiding) op telefoonnummer 06 – 25 67 95 49
Bas Geertsema (manager zorg & begeleiding) op telefoonnummer 06 – 21 89 08 85

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Solliciteren kan tot en met

Ervaringsverhalen