Persoonlijk begeleider dagbehandeling Jeugd Nijmegen

Organisatie:
Pluryn
Locatie:
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
19-24

Wat doe je als persoonlijk begeleider dagbehandeling jeugd?

Je biedt zes kinderen/jongeren middels een dagprogramma een veilige omgeving die zich kenmerkt door structuur, duidelijk- en voorspelbaarheid in een warme sfeer. Vanuit een systeemgerichte benadering behandel je en draag je zorg voor een netwerk rondom de jongere waarbij je contact onderhoudt met de ouders. Je werkt zowel groepsgericht als individueel. 
 
Werken op dagbehandeling vraagt een proactieve houding. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de methodische uitvoering van de behandeling op de groep. Competentiegericht werken is het uitgangspunt, waarbij het belangrijk is dat je maatwerk kan bieden en in kan spelen op de individuele behoeften van de jongere. Je werkt intensief samen met je collega’s van het multidisciplinaire behandelteam. Dit team bestaat uit persoonlijk begeleiders, gedragswetenschapper, maatschappelijk medewerker en teammanager. Daarnaast werk je ook samen met onder andere IAG (intensieve ambulante gezinsbehandeling), wijkteams, school, en vele andere betrokkenen bij een gezin. 
 
Jouw reguliere werktijden zijn van 13:30 tot 19:30 uur. Vergaderingen en overleggen worden voor werktijd ingepland. In de schoolvakanties is de dagbehandeling ook in de ochtend open en worden de werktijden hierop aangepast.

Hier herken jij jezelf in als persoonlijk begeleider dagbehandeling jeugd

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de zorg (bijvoorbeeld SPH, MWD, Social Work of Pedagogiek) en een SKJ-registratie of bereid deze te behalen; 
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als (persoonlijk) begeleider met een soortgelijke doelgroep; 
  • Je hebt de capaciteiten om trainend te begeleiden en staat open voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg; 
  • Je kunt behandeldoelen omzetten in een concreet behandelplan; 
  • Je bent positief ingesteld, flexibel en hebt gevoel voor humor; 
  • Je hebt een sterk empathisch vermogen en bent in staat tot zelfreflectie; 
  • Je werkt parttime: 19-24 uur per week. Je bent 3-4 dagen per week beschikbaar en als het nodig is, flexibel inzetbaar. 

Locatie en doelgroep

De naschoolse dagbehandeling bestaat uit twee groepen en bieden in de regio Nijmegen van maandag t/m vrijdag dagbehandeling aan kinderen en jongeren (6-18 jaar) met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen, wat soms extra individuele begeleiding (1:1) vraagt. Deze gedragsproblemen zijn zowel internaliserend als externaliserend. Als gevolg van een stagnatie in hun ontwikkeling kunnen zij thuis, in de buurt of op school vastlopen. De dagbehandeling is mede bedoeld voor kinderen van wie de ouders opname in een orthopedagogisch centrum (nog) geen aanvaardbare oplossing vinden, of voor een tussenstap om de terugkeer vanuit een orthopedagogisch centrum naar huis te versoepelen. Het doel is door structurerende begeleiding evenwicht te bereiken in de relatie tussen gezin en kind. De kinderen/jongeren volgen de dagbehandeling door de week na schooltijd tot 19:00 uur. In vakanties zijn de tijden aangepast. 

Klik hier voor meer informatie. 

Dit ontvang jij als persoonlijk begeleider dagbehandeling jeugd

  • Goede werksfeer met collega’s waar je blij van wordt;
  • Extra vrije tijd om leuke dingen te doen (balansverlof);
  • Salaris conform cao gehandicaptenzorg functiegroep 45 tussen € 2.821,- en € 3.938,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Vanaf december 2024 komt daar nog 2% bovenop; 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris; 
  • Personeelsvoordelen (onder andere elektrische fiets, sporten, laptop). 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op! 

Vragen?

Neem contact op met Renate van de Water, recruiter, via rwater@pluryn.nl of via 06-22746802.               

De eerste gesprekken vinden plaats in week 30. 

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten wij de vacature. 

Wil je een verschil maken voor mensen met een beperking?

Solliciteren naar deze vacature? Vertel waarom jij geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij geschikt zou zijn hiervoor. Vergeet niet je CV ook mee te sturen.

Ervaringsverhalen